Connect with us

Revistateo.ro

Lumina reflectoarelor atrage mereu zodiile vedeta

Horoscop

Lumina reflectoarelor le atrage mereu. Care sunt zodiile vedeta?

Ca si in viata, si in ceea ce priveste zodiile exista anumite diferente. Pur si simplu, unele zodii parca sunt programate sa aiba succes si sa fie in lumina reflectoarelor, in timp ce altele par croite tocmai pentru a livra aplauzele de care au nevoie vedetele pentru confirmarea valorii lor.

Sagetator

Daca aruncam o scurta privire in lumea filmului, a modei si a muzicii, vom observa niste aspecte foarte interesante. Astfel, nu mai este demult un secret pentru nimeni ca unele dintre cele mai cunoscute vedete sunt nascute in zodia Sagetatorului. Nume precum Frank Sinatra, Jimi Hendrix, Tina Turner, Britney Spears sau Scarlett Johannson sunt mai mult decat edificatoare in acest sens. Nativii acestui semn se bucura inca de la nastere de un sarm aparte ce seduce fara drept apel pe oricine intra in contact cu el. In plus, vorba reclamei, imposibilul este nimic pentru Sagetatori. Odata ajunsi pe scena, ei vor dori sa ramana acolo toata viata si nu doar atat. Vor vrea sa fie cei mai buni si sa domine topurile de specialitate.

Citeste si: Zodiile „painea lui Dumnezeu” si motivele pentru care sunt numite asa

Cum iubeste cea mai puternica femeie din zodiac

Fecioara

Fecioare precum Beyonce, Michael Jackson, Leonard Cohen, Sophia Loren, Keanu Reeves sau Thalia reprezinta la nivel inalt domeniile de activitate care i-au facut celebri. Daca ne uitam la carierele lor, vom observa ca toti au fost foarte motivati sa obtina succesul. Calitatea interpretarii artistilor nascuti in zodia Fecioarei asigura succesul oriunde, astfel ca nu-i de mirare de ce numele de mai sus reprezinta adevarate borne ale succesului.

Rac

In topul nostru isi fac loc si Racii, timizii si sensibilii de serviciu, care cumva reusesc sa mascheze tracul odata ce luminile reflectoarelor cad asupra lor. Tom Cruise, Selena Gomez, Tom Hanks, Vin Diesel sau Robin Williams constituie exemple veritabile in acest sens. Odata dezlantuiti, Racii stiu sa ofere un spectacol pe masura, care va determina spectatorii fie sa mai vada o data filmul, fie sa ceara bis. Acesta este marele talent si totodata marele atu al acestor nativi, care pur si simplu sunt daruiti pentru arte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top