Connect with us

Revistateo.ro

Cantareata Christina Grimmie de la Vocea Americii, impuscata mortal in timpul unui concert

Stiri

Cantareata Christina Grimmie de la Vocea Americii, impuscata mortal in timpul unui concert

Christina Grimmie, o cantareata americana de doar 22 de ani, a murit dupa ce a fost impuscata in timpul unui concert, noteaza presa de peste Ocean.

Christina Grimmie este cunoscuta pentru participarea la show-ul muzical The Voice (Vocea Americii) unde a iesit clasata pe locul al treilea. Tanara sustinea un concert in Orlando in momentul in care a fost impuscata mortal, scrie CNN. Cel care a impuscat-o a participat la concertul vedetei care a cunoscut faima datorita concursului muzical de mare succes.

Tanarul se afla in multime si s-a apropiat de cantareata in timp ce aceasta dadea autografe pe scena, la finalul concertului. Acesta a scos pistolul si l-a indreptat direct spre inima fetei apasand pe tragaci. Fratele Christinei l-a urmarit pe criminal pentru a-l da pe mana politiei, insa atacatorul s-a impuscat mortal. Politistii nu au descoperit inca motivele care au dus la aceasta crima, iar asupra suspectului neidentificat au fost descoperite doua arme.

A murit Muhammad Ali, unul dintre cei mai mari boxeri din istorie

A murit mama lui Jennifer Aniston

Christina Grimmie a fost pe locul al treilea in marea finala a celei de-a sasea editii „Vocea Americii”, show difuzat de postul american de televiziune NBC. Producatorii show-ului au reactionat imediat pe Twitter exprimandu-si regretele: „Nu exista cuvinte. Am pierdut un suflet minunat cu o voce incredibila. Suntem alaturi de prietenii si familia ei”.

Cantareata-Christina-Grimmie-de-la-Vocea-Americii,-impuscata-mortal-in-timpul-unui-concert-1

O serie de staruri internationale au reactionat in urma mortii Christinei, printre care Demi Lovato, Tori Kelly, Alyson Stoner sau Colton Haynes. „RIP Christina. Gandurile mele se indreapta catre cei care au iubit-o”, a notat Demi Lovato pe contul ei de Twitter.

„Un alt mare talent a plecat mult prea devreme dintre noi. Condoleante familiei si tuturor celor dragi”, a scris si Anna Perez de Tagle pe Twitter.

1 Comment

1 Comment

  1. Adriana

    2016-06-13T00:51:29+03:00 at 2016-06-13T00:51:29+03:00

    mai învățam si noi sa scriem articole,sau ne place copy paste ??? Christina este românca,nu americanca si a fost împușcata in cap nu in inima 😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top