Connect with us

Revistateo.ro

Dormi cu sosete sau fara? Uite ce spune acest lucru despre tine

Stiri

Dormi cu sosete sau fara? Uite ce spune acest lucru despre tine

Fie ca obisnuiesti in fiecare zi sa dormi cu sosete sau, din contra, nici macar nu le suporti, acest obicei spune despre tine mai multe decat ai fi crezut. Sunt persoane care adora sa doarma cu sosetele in picioare, indiferent de temperatura din camera.

Cercetatorii au descoperit ca aceste persoane simt o nevoie intensa de afectiune si atentie. Se pare ca ele au o sensibilitate ridicata la temperaturile scazute si simt mereu senzatia de frig la picioare. Aceasta senzatie este in stransa legatura cu perceptia lor asupra mediului extern. De aceea oamenii care isi iau mereu sosetele in picioare inainte de a merge la somn isi doresc sa fie protejati, sa se simta in siguranta si sa primeasca mai multa atentie.

CITESTE SI: DACA ITI VEZI COPILUL STAND IN ACEASTA POZITIE OPRESTE-L IMEDIAT

CITESTE SI: ALIMENTE CARE ITI HRANESC SUFLETUL

Pe de cealalta parte, cei care nici macar nu suporta idea de a dormi cu sosetele in picioare au un metabolism care functioneaza grozav si o circulatie foarte buna. Ei reprezinta opusul celorlalti si sunt cei care ofera protectie si afectiune. Studiile arata ca aceste persoane sunt foarte sincere, corecte si au multa grija de cei apropiati. Sunt persoane pe care te poti mereu baza, indiferent de situatie si la care gasesti mereu sprijin.

Atentie! Daca simti foarte des senzatia de frig la picioare si trebuie sa dormi cu sosete groase in fiecare noapte, este recomandat sa faci cat mai repede o vizita la medic. S-ar putea sa ai probleme grave cu circulatia sangelui, iar acestea ar putea evolua intr-un mod neplacut. Medicul te va lamuri in privinta acestui simptom si iti va prescrie un tratament corespunzator daca este cazul.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top