Connect with us

Revistateo.ro

Yahoo Messenger se inchide. Compania americana a anuntat ca va renunta la celebrul serviciu online de mesagerie instant din luna august 2016.

Stiri

Yahoo Messenger se inchide! Anunt oficial

Yahoo Messenger se va inchide incepand cu 5 august 2016. Compania americana a anunta ca va renunta la varianta desktop a celebrului serviciu online de mesagerie instant. Cei de la Yahoo au explicat ca aplicatia Messenger de mobil va fi in continuare disponibila, iar ca serviciul de mesagerie va putea fi accesat online, direct din mail.

Decizia Yahoo de a renunta la cel mai popular produs al sau vine in contextul in care gigantul IT a lansat la finalul anului trecut noua aplicatie Messenger pentru mobil si noul serviciu Yahoo Mail. Yahoo spera ca prin aceast demers, utilizatorii sa faca tranzitia la noile versiuni.

Citeste si: Facebook obliga utilizatorii sa-si intaleze aplicatia Moments pentru a-si pastra fotografiile sincronizate

Citeste si: Jocul ascuns din Facebook Messenger. Ce trebuie sa faci ca sa ai acces la el

”In decembrie 2015, am anuntat un nou Yahoo Messenger pentru mobil, web si Yahoo Mail pe desktop, construit pe o noua platforma moderna. Acest lucru a oferit utilizatorilor un mod rapid, frumos si inteligent de a trimite si de a anula trimiterea de mesaje, fotografii si imagini animate in 1:1 ai conversatii de grup. In prezent oferim interoperare intre produsul anterior ai noul Yahoo Messenger si incurajam toti utilizatorii sa finalizeze tranzitia catre noul Yahoo Messenger, pentru ca nu vom mai sustine platforma veche din 5 august 2016. Intentionam sa ne concentram eforturile pe noul Yahoo Messenger”, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei,

Lansat in 1998, Yahoo Messenger a facut furori in anii 2000, fiind cel mai popular serviciu de mesagerie de pe Internet. In ultimii ani, popularitatea „Mess-ului” a scazut drastic, ca urmare a aparitiei Facebook, Twitter sau WhatsApp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top