Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa castigi respectul barbatului de langa tine

Cuplu

Cum sa castigi respectul barbatului de langa tine

Orice femeie isi doreste sa castige respectul barbatului care ii este aproape, insa pentru ca acest lucru sa fie posibil respectul de sine are o valoare si mai mare. Este foarte important sa te simti bine in pielea ta, sa te accepti asa cum esti si sa te respecti pe tine insati.

Poate ca cea mai buna metoda prin care vei atrage respectul celui de langa tine este sa fii tu insati! Simte-te bine in pielea ta si nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Naturaletea atrage foarte mult, asa ca nu te sfii sa ii arati cine esti cu adevarat.

CITESTE SI: 5 GRESELI ALE FEMEILOR CU GHINION IN DRAGOSTE

CITESTE SI: SEMNE CA UN BARBAT TE FOLOSESTE

Fii ferma si nu raspunde la presiunile lui! Daca ai langa tine un barbat care te conditioneaza in permanenta inseamna ca nu esti langa cine trebuie. Invata sa te impui si sa fii mai ferma atunci cand discuti cu el. Nu ii lua in seama ultimatumurile, chiar daca risti sa il pierzi. In acest mod va vedea ca esti puternica si foarte sigura pe tine!

Determina-l sa faca eforturi pentru relatia voastra. Nu este in regula sa fii singura care face compromisuri si se chinuie pentru a mentine relatia pe linia de plutire. Impreuna trebuie sa ajungeti la un consens, sa comunicati foarte bine si sa faceti unele sacrificii. Asta daca intr-adevar va doriti sa fiti alaturi unul de celalalt. Nu uita ca un cuplu este format din doua persoane care se iubesc si se respecta. Daca lucrurile nu stau asa in cazul vostru, poate este momentul sa te gandesti de doua ori inainte sa continui alaturi de el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top