Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Pesti

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Pesti

Horoscop iulie 2016 Pesti: Trebuie sa fii ceva mai cumpatat decat in restul anului in privinta cheltuielilor. Sectorul cel mai bun pentru tine in iulie va fi cel al dragostei.

In luna iulie va trebui sa eviti sa cumperi lucruri de care nu ai nevoie. Te poti trezi in orice moment cu o gaura in buget si nu ti-ai dori sa stai vara cu buza umflata si sa vezi cum toti prietenii tai isi permit excursii peste tot, iar tu stai inchis in casa.

Trebuie sa fii mai chibzuit cu banii!

Trebuie sa inveti sa fii mai responsabil cu banii tai, chiar si daca esti mandru ca poti sa ii produci in numar mare. Se zice ca banul castigat cu sudoare este mai bine ingrijit, insa in cazul tau aceasta teorie de multe ori este contrazisa.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

Vei primi tot felul de sarcini noi la locul de munca si asta te va enerva la culme. Chiar daca nu iti este recunoscuta valoarea din varii motive, sefii vor avea suficienta incredere incat sa iti atribuie anumite sarcini care sunt cu mult peste fisa postului tau.

Vei avea ocazia sa joci bine cartea, sa iti renegociezi statutul in firma la care lucrezi, sa ceri o marire salariala sau o forma de recompensare pentru efortul depus. Nu te lasa pacalit cu aprecieri verbale. Cere garantii si, la randul tau, ofera-le.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top