Connect with us

Revistateo.ro

Tren CFR cu probleme din cauza potopului ce a lovit tara - 6 ore de intarziere: "De doua ore stam in camp"

Stiri

Tren CFR cu probleme din cauza potopului ce a lovit tara – 6 ore de intarziere: „De doua ore stam in camp”

Furtunile care au lovit Romania in ultimele 24 de ore au pus in dificultate un tren CFR. Calatorii care au vrut sa ajunga la mare stau in stand-by de mai bine de 6 ore. Trenul care pornea de la Arad spre Mangalia, via Cluj, a fost lovit de un copac, continuarea traseului fiind ingreunata.

„Ma aflu intr-un trenul de la Arad inspre Mangalia. Am stat in camp. Nu inteleg cum in secolul XXI, de doua ore sa nu poate sa asigure locomotiva. Am stat 6 ore de intarziere. Am stat la un numar de la CFR care e afisat in vagoane. Nici nu stia ca garnitura trenului stationeaza in camp.

Eu am venit de la Cluj si m-am transferat din trenul ala in cel care merge spre mare. Am stat in trenul ala de la Cluj vreo doua ore. Am inteles, a cazut un copac, s-a rupt firul de contact…

Acum inca suntem in Lehliu Gara. A venit o locomotiva de ajutor, dar nu am pornit inca. Au spus ca mai dureaza inca 30 de minute pana plecam de aici”, a declarat unul din pasagerii prinsi in camp la Lehliu Gara, la Antena 3.

CALATORI IN PERICOL – Un avion al companiei Blue Air a aterizat de urgenta

ULTIMA ORA. Cod galben de furtuni violente in 12 judete

Prognoza meteo nu este imbucuratoare. Codul portocaliu de inundatii pentru vestul tarii va fi prelungit pana maine la ora 10. Tot astazi, incepand cu ora 18 va intra in vigoare un cod galben de furtuni si grindina pentru 12 judete din vest si sud-vest: Satu Mare, Maramures, Caras Severin, Arad, Cluj, Bihor, Gorj, Mehedinti, Hunedoara, Alba, Salaj si Timis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top