Connect with us

Revistateo.ro

Kate Middleton a facut dezvaluiri despre personalitatea fetitei sale Charlotte

Stil de viata

Kate Middleton a facut dezvaluiri despre personalitatea fetitei sale Charlotte

Micuta printesa Charlotte (Charlotte Elizabeth Diana) a implinit de curand un an, insa deja cucereste pe toata lumea cu personalitatea ei. Kate Middleton, mama sa, a facut cateva dezvaluiri despre fetita in cadrul unie receptii la care a participat de curand.

Kate a stat de vorba cu o alta mamica careia i-a povestit ca fiica ei Charlotte este intr-adevar foarte dragalasa si finuta, exact ca orice fetita de varsta ei. Totusi, personalitatea ei le cam da de furca celor doi parinti. Charlotte este mult mai nastrusnica decat fratele ei George, care este calm si linistit. Cu toate acestea, agitatia ei inveseleste pe toata lumea si se pare ca regina Elisabeta pur si simplu o adora. Charlotte aduce multa veselie in casa si asta ii bucura din plin pe toti membrii familiei regale. Fratele ei balanseaza situatia cu linistea si calmul sau.

CITESTE SI: DE CE PRINTUL WILLIAM SI KATE MIDDLETON NU SE TIN DE MANA IN PUBLIC

CITESTE SI: CINE SUNT ACESTI COPILASI ATAT DE SIMPATICI? PARINTII LOR SUNT FOARTE CELEBRI!

Saptamana trecuta printesa Charlotte si printul George au aparut la balconul Palatului Buckingham alaturi de intreaga familie regala, cu ocazia aniversarii celor 90 de ani ai reginei Elisabeta. Micutii s-au descurcat de minune si au incantat pe toata lumea cu gingasia si frumusetea lor.

Chiar daca miile de britanici care s-au adunat in fata palatului au creat zgomot si agitatie, cei doi copilasi nu s-au pierdut cu firea, ci au facut cu mana publicului si si-au pastrat calmul.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top