Connect with us

Revistateo.ro

Fereste-te de aceasta zodie azi! E plina de nervi! Citeste sfatul zilei de 22 iunie 2016

Stiri

Fereste-te de aceasta zodie azi! E plina de nervi! Citeste sfatul zilei de 22 iunie 2016

Feriti-va de nativii Pesti azi! Au chef de cearta si recurg la vorbe care umilesc. Afla mai multe din sfatul zilei de 22 iunie 2016.

ZODIA ZILEI: PESTI

Astazi iti vine sa te iei de toata lumea. Agresivitatea ta ii poate indeparta pe cei din jur, asa ca mai bine gaseste-ti ceva de facut ca sa iti potolesti pornirile radicale. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu iti place proiectul pe care sefii ti-l pun in fata si trebuie sa te prefaci ca totul este in regula. Mai bine fii sincer decat sa suferi tot tu. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Succesul sta in mainile tale, in felul in care gandesti, in felul in care actionezi de acum incolo. Nu te grabi foarte tare daca vrei sa ajungi departe. Ia-o pas cu pas. Numarul norocos al zilei: 1.

Horoscop tiganesc iulie 2016. Luna descoperirilor

Cum stai cu banii in luna iulie 2016, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi trebuie sa dai dovada de ceva mai multa intelepciune. Trebuie sa iti convingi partenerii ca ideile tale sunt bune, ca ai petrecut mult timp ca sa te informezi pentru implementarea planurilor la care visezi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Renunta la anumite preconceptii pe care le ai pentru ca nu sunt deloc sanatoase. Tot ce reusesti este sa iti atragi antipatia celor din jur cu atitudinea ta de neclintit. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti pui singur restrictii si limitari si asta nu poate sa iti creeze decat dezavantaje. E cazul sa iti oferi mai multa libertate. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top