Connect with us

Revistateo.ro

Cazul unui barbat din China a facut inconjurul planetei. Iata cum a fost posibil sa apara in viata, la locul unde fusese ingropat in urma cu trei ani!

Inedit

La trei ani de cand a fost ingropat, a aparut in fata propriului mormant!

Povestea lui Ma Jixiang incepe in anul 2009. Barbatul a disparut fara urma de acasa, iar la trei ani de la disparitia sa, in anul 2012, politistii chinezi au stabilit ca el a murit intr-un accident cumplit de masina, bazandu-se pe niste teste ADN efectuate pe ramasitele unui cadavru de la incidentul auto respectiv.

Familia sa a incinerat ramasitele, iar urna cu cenusa a fost inhumata. Dupa trei ani, rudele chinezului au ramas uimite dupa ce barbatul a fost descoperit in viata, chiar la locul unde trebuia sa fie ingropat!

Citeste si: Soferii invitati la propria inmormantare

Citeste si: Si-au ingropat patru copii, iar cand au aflat ca si al cincilea este bolnav…Trebuie sa citesti continuarea!

Potrivit metro.co.uk, se pare ca testul ADN care a stabilit ca persoana decedata in accident ar fi Ma, a fost facut gresit. Noile informatii indica faptul ca, barbatul, care are probleme psihice, a fost rapit si obligat sa lucreze intr-o fabrica ilegala, dupa care ar fi fost dat afara si aruncat pe strazile din orasul Hengan.

Familia lui Ma Jixiang a acuzat politistii ca si-au facut treaba superficial, intrebandu-se in continuare cine a fost persoana pe care au incinerat-o.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top