Connect with us

Revistateo.ro

O zodie plange de fericire. Citeste sfatul zilei de 24 iunie 2016

Sfatul zilei

O zodie plânge de fericire. Citește sfatul zilei de 25 august 2017

O zodie plange de fericire azi. Afla ce te indeamna astrele sa faci in sfatul zilei de 25 august 2017.

ZODIA ZILEI: GEMENI

Te bucuri de prezenta persoanei iubite cu care poti incepe proiecte frumoase. Iti vine sa plangi de fericire cand vezi ca esti inteles si ti se acorda credibilitate. Daca tot ai acest context bun, profita de el. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Treci printr-un moment riscant si nu stii exact ce decizie sa iei. Fa-ti bagajele si du-te intr-o excursie pentru a-ti mai aerisi mintea inainte sa iei o hotarare proasta. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Banii te preocupa cel mai mult astazi, deci e timpul sa regandesti complet bugetul pe care il ai la dispozitie. Trebuie sa fii mai atent la investitii. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Dai dovada de buna organizare, insa nu trebuie sa te culci pe-o ureche. Depune mai mult efort pentru a-ti consolida pozitia sociala. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca intrezaresti esecul la bord, este clar ca nu mai poti face nimic. De fapt, singurul lucru pe care il poti face este sa o iei de la zero. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ocupa-te mai mult de sanatatea ta, atat de cea fizica, dar mai ales de cea emotionala. Poti primi o surpriza neplacuta azi, deci fii foarte atent la tot ceea ce faci. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top