Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa iti protejezi parul cand mergi la plaja

Par & Coafuri

Cum sa iti protejezi parul cand mergi la plaja

Ori de cate ori mergi la plaja parul tau are de suferit, chiar daca nu realizezi asta. Razele foarte puternice ale soarelui, caldura excesiva si apa sarata patrund in profunzimea firului de par si il distrug mai repede decat crezi. De aceea este foarte important sa ii oferi podoabei tale capilare ingrijirea de care are nevoie ori de cate ori iesi la plaja sau te expui la soare.

1. Tunde in mod regulat varfurile. Varfurile sunt primele afectate de razele soarelui si vantul de pe plaja. Daca le tai in mod regulat, ele vor arata mereu impecabil si nu se vor mai despica atat de repede. Foloseste un ulei pentru par ori de cate ori te speli pe cap. Acesta hidrateaza in profunzime si mentine firul intact pana la varfuri mai mult timp.

2. Nu folosi produse de styling la plaja. Nu numai ca acestea nu vor rezista suficient timp, insa atunci cand intra in contact cu apa sarata devin lipicioase si incarca foarte mult firul de par. Iti va fi greu sa le indepartezi si parul va capata un aspect murdar.

CITESTE SI: CUM SA ITI PROTEJEZI PIELEA, PARUL SI UNGHIILE DE CLORUL DIN PISCINA

CITESTE SI: FA PORII DILATATI SA DISPARA CU UN SINGUR INGREDIENT

3. Foloseste un ulei cu protectie UV. Acest lucru este absolut necesar mai ales daca ai parul vopsit. Razele soarelui il vor decolora si il vor usca. Exista numeroase produse care te protejeaza, asa ca nu ezita sa apelezi la ele.

4. Poarta palarie in cea mai calduroasa parte a zilei. Daca ai decis sa te expui la soare in intervalul 12-17 este indicat sa porti o palarie usoara sau o esarfa care sa te protejeze.

5. Fa un dus inainte sa intri in apa. Desi poate parea ciudat sa te speli pe cap inainte sa intri in mare sau in piscina, acest lucru de fapt te protejeaza. Sarea nu va mai patrunde in profunzimea firului de par.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top