Connect with us

Revistateo.ro

Barack si Michelle Obama sunt, poate, cel mai puternic si mai influent cuplu de pe planeta. Insa putini stiu cat de importanta este sotia pentru liderul SUA

Stiri

Declaratia cu care Michelle Obama i-a dat peste nas lui Barack

Intr-o seara, presedintele Barack Obama si sotia sa, Michelle, au decis sa faca ceva special si s-au dus sa ia cina la un restaurant care nu era foarte luxos.

Dupa ce au ajuns si s-au asezat la masa, proprietarul localului i-a intrebat pe cei din Serviciul Secret al liderului de la Casa Alba daca poate sa discute cateva secunde, in particular, cu Michelle Obama. Acestia au fost de acord, iar Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii a avut o conversatie cu barbatul.

Dupa ce a discutat cu proprietarul localului, Michelle a revenit la masa. Presedintele Barack Obama a intrebat-o de ce acel barbat era atat de dornic sa ii vorbeasca. Ea a povestit ca, in adolescenta, el a fost foarte indragostit de ea. Liderul de la Casa Alba a intrebat-o atunci: „Deci, daca te casatoreai cu el, ai fi fost proprietara acestui restaurant dragut?”. Michelle i-a raspuns: „Daca ma casatoream cu el, el ar fi fost acum presedintele SUA!”

Citeste si: Michelle Obama, portretul Primei Doamne de culoare

Citeste si: Valentine’s Day | Barack Obama a avut nevoie de ajutorul unei alte femei ca sa-i transmita sotiei lui, Michelle, mesajul de Ziua Indragostitilor. VIDEO

Mama a doua fete, sotia celui mai puternic om de pe planeta si una dintre cele mai apreciate femei din lume, Michelle, nascuta in 17 ianuarie 1964, cu stramosi sclavi si fiica unor angajati de nivel mediu din Chicago, a fost un avocat stralucit, cu studii la Princeton si Harvard inainte de a se casatori, in urma cu 20 de ani, cu Barack Obama.

De la inceputul lui 2010, Prima Doamna a luptat impotriva obezitatii infantile cu miscarea sa Let’s Move, multiplicandu-si aparitiile televizate, in care nu a ezitat sa faca exercitii „hula hoop”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top