Connect with us

Revistateo.ro

Florica, sora mai mare a Irinei Loghin a murit.

Stiri

Irina Loghin in doliu! Sora mai mare a artistei a murit

Florica, sora mai mare a Irinei Loghin, a murit la varsta de 78 de ani, dupa o lunga suferinta. Intre cele doua era o relatie foarte speciala. Florica era cea care mergea tot timpul cu Irina la spectacole de cand erau eleve la Şcoala Elementara din comuna Gura Vitioarei. Amandoua iubeau cu patima muzica.

“Mergeam sa cantam la Brigazile Artistice, cum se numeau pe vremea aceea, iar noi, cei care cantam, eram numiţi agitatori. De asemenea, cantam in toate comunele din imprejurimile orasului Valenii de Munte, la tot soiul de spectacole. In perioada Colectivizarii mergeam prin comune si duceam munca de lamurire cu taranii pentru a se inscrie in Cooperativele Agricole de Productie. Toate acestea se intamplau acum cincizeci si ceva de ani. Eu am 70 de ani si inca pastrez aceste amintiri legate de sora mea”, spunea Florica, intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani publicatiei Jurnalul National.

irina loghin mama si sora

Sora Irinei Loghin a mai avut probleme medicale si in trecut. La finalul lui 2012, femeia ajungea de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau. „Am fost cu sora mea la Fundeni. Nu se simte bine. In urma cu cativa ani a facut accident vascular, iar de atunci nu se simte prea bine. Ieri i s-a facut rau si am dus-o la spital”, spunea atunci Irina Loghin.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top