Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla cu butoanele de LIKE si SHARE de la Facebook

Stiri

Ce se intampla cu butoanele LIKE si SHARE de la Facebook

Butoanele favorite ale utilizatorilor retelei de socializare Facebook, Like, respectiv, Share, se vor transforma. Managerii retelei de socializare spun ca toate butoanele celebre ale retelei de socializare vor suferi modificari imbucuratoare. Astfel ca, butoanele Like, Share, Follow si Save vor avea alt design in mare parte pentru mobile.

Avand in vedere ca traficul principal vine de pe telefoanele mobile, Facebook a luat decizia sa regandeasca designul pentru cei care au smartphone-uri. Modernizarea butonului Like inseamna noi experiente pentru utilizatori precum si pentru directorii Facebook. In timpul testarii noului buton s-a observat o crestere a traficului de pana la 6%.

Nu este prima modificare de acest tip pe care Facebook o face. Conform unui articol postat pe blogul companiei in urma cu 4 luni, News Feed-ul s-a schimbat radical pentru ca directorii doresc ca utilizatorii sa interactioneze mai mult intre ei.

Facebook obliga utilizatorii sa-si intaleze aplicatia Moments pentru a-si pastra fotografiile sincronizate

FACEBOOK are noi optiuni! Vezi aici ce butoane apar pe reteaua sociala

Din februarie incoace au prioritate postarile cu continut relevant, motiv pentru care anumite postari nu sunt afisate, chiar daca esti abonat la respectivele pagini.

„Scopul News Feed-ului este de a afisa postarile care conteaza. Actiunile de pe Facebook – comentarea, distribuirea, aprecierea – reprezinta criterii pentru a determina ce va fi afisat prioritar in News Feed”, informeaza Facebook printr-un articol postat pe blogul sau.

„Acest lucru nu este insa intotdeauna relevant, de aceea am efectuat un studiu in care 1.000 de utilizatori au evaluat News Feed-ul”, au mai spus cei de la Facebook la acea vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top