Connect with us

Revistateo.ro

A murit Caroline Aherne, cunoscuta comediana britanica

Stiri

A murit Caroline Aherne, cunoscuta comediana britanica

A murit Caroline Aherne, o cunoscuta comedianta britanica. Lumea televiziunii este in doliu. Femeia avea cancer si s-a stins din viata la varsta de 52 de ani.

Femeia a murit la ea acasa, in locuinta din Manchester. Vestea trista a fost data de publicistul Neil Reading: „Caroline Aherne a trecut cu tristeste departe, dupa o lupta curajoasa cu cancerul”. Familia artistei cere presei respect fata de momentul trist prin care trece.

Cantareata Lily Allen, prietena si admiratoare a actritei, a scris pe Twitter: „Nu, Caroline Aherne nu! Sa te odihnesti in pace. Ai fost un geniu”.

Caroline Aherne, cunoscuta pentru parodii celebre precum „Royle family” avea cancer pulmonar de mai multi ani. Aceasta a urmat o serie de tratamente impotriva bolii, insa niciunul nu a dat randament.

Irina Loghin in doliu! Sora mai mare a artistei a murit

A murit PIEDONE – Bud Spencer

Caroline a declarat in nenumarate interviuri ca umorul a facut-o sa suporte mai usor boala, deseori fiind auzita glumind despre afectiunea ei.

Caroline Aherne s-a mai confruntat cu cancerul de doua ori. La a treia recidiva, vedeta nu a mai facut fata.

Desi presa britanica avertiza in legatura cu stilul de viata nerecomandat pe care vedeta il urma, Caroline a declarat in repetate randuri ca revenirea cancerului la plamani nu are nicio legatura cu obsesia ei de a fuma multe tigari pe zi. Ultima oara a putut fi vazuta pe postul de televiziune britanic Sky 1 intr-un sketch difuzat seara.

1 Comment

1 Comment

  1. dana

    2016-07-02T20:19:28+03:00 at 2016-07-02T20:19:28+03:00

    „Tanara avea cancer si s-a stins din viata la varsta de 52 de ani.”
    Chiar ca era tanara:))))))))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top