Connect with us

Revistateo.ro

Cristina Cioran si iubitul ei Traian se gandesc sa adopte un copil. Cum arata partenerul actritei

Stiri

Cristina Cioran si iubitul ei Traian se gandesc sa adopte un copil. Cum arata partenerul actritei

Cristina Cioran traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Traian, barbatul care i-a cucerit inima in urma cu cativa ani. Actrita si prezentatoarea tv sustine ca vrea sa adopte un copil, insa exista un impediment in acest sens.

Cristina Cioran a facut o serie de dezvaluiri interesante despre viata ei, despre cariera in televiziune si planurile pe care le are cu actualul ei partener, Traian. Frumoasa blondina a vorbit si despre dorinta de a deveni mama, gandindu-se la adoptia unui copil.

Mai in gluma, mai in serios, actrita sustine ca parul blond a ajutat-o foarte mult sa intre in televiziune, dincolo de calitatile ei actoricesti si abilitatile comunicationale in rol de prezentatoare. „Mi-e dor sa lucrez in televiziune”, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars.

Actrita a mai spus ca isi face planurile in functie de anumite lucruri care i se intampla si asta pentru ca este foarte superstitioasa. Intrebata daca vrea sa infieze un copil, Cristina a spus ca ar fi incantata de asta: „Da, as infia un copil, dar legea din Romania imi pune foarte multe piedici”.

Cat te ajuta sa slabesti dieta cu hrisca, urmata de CRISTINA CIORAN

Cristina Cioran este impreuna cu Traian, personaj mai putin cunoscut publicului larg. Vedeta a mai declarat la acelasi post de televiziune ca este o persoana emtionala si ca prefera sa fie lasata in voia sentimentelor.

Cristina Cioran si iubitul ei Traian se gandesc sa adopte un copil. Cum arata partenerul actritei-1

Cristina Cioran este una dintre cele mai populare actrite de la noi. Vedeta a jucat in mai multe piese de teatru, filme si seriale de televiziune.

Cei mai multi o cunosc din productiile de la Acasa TV si PRO TV si din nenumarate reclame. Cristina Cioran este comparata adesea cu Cameron Diaz, deoarece ii seamana fizic uluitor de mult. Cioran a aparut in „Casatorie in direct” (PRO TV), „Dadaca la 2+1” si „Casatorie de proba” (ACASA TV). A prezentat si emisiunile „Cu dadaca in bucatarie” si „Acasa in bucatarie” si „Draga mea prietena” impreuna cu Paula Chirila (KANAL D).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top