Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cele 2 mari dureri ale unei femei frumoase

Cele mai multe femei frumoase se confrunta cu o serie de prejudecati. Acestea ascund doua mari dureri pe care nu le dezvaluie nimanui. Vezi mai jos care sunt cele mai ascunse secrete din sufletul unei femei frumoase foc.

1. „ESTI FRUMOASA, DECI, ESTI PROASTA!”

Cea mai mare prejudecata cu care se confrunta o femeie care arata bine este legata de inteligenta acesteia. Femeile frumoase sunt privite doar prin prisma aspectului fizic.

Conform mai multor sondaje realizate de revista Cosmopolitan din Marea Britanie, majoritatea tinerelor frumoase care ajung la un interviu de angajare sunt testate mai intens decat o femeie obisnuita, careia nu i se poate pune eticheta de top model.

2. FEMEILE FRUMOASE NU AU NOROC IN DRAGOSTE

Conform unui studiu publicat de OK Cupid, tinerele frumoase care au conturi pe site-urile matrimoniale sunt dorite de barbati doar pentru sex. Acestea au parte de mai putine intalniri fata de cele care dau aparenta unui aspect fizic ‘normal’.

Cele mai nereusite moduri de a cuceri o femeie

5 greseli ale femeilor cu ghinion in dragoste

Desi frumusetea este subiectiva, deci relativa, trasaturile simetrice sunt considerate exponente ale frumusetii ideale la femei, precum si buzele mari sau ochii verzi sau albastri. Conform psihologul Tonya Frevert de la Universitatea din Carolina de Nord, „persoanele mai atractive par mai puternice. Barbatii care vad o femeie frumoasa au retineri in a se apropia de ele din acest motiv: se simt inhibati”.

Statutul social care li se confera persoanelor cu un aspect fizic placut influenteaza foarte mult comportamentul acestora vizavi de societate. Prin faptul ca un om este frumos din punct de vedere fizic este deja considerat fitos, sofisticat si cu un psihic puternic, desi este mai vulnerabil decat si-ar imagina cineva.

Barbatii trebuie sa nu mai aiba retineri in fata unei femei care arata bine, chiar daca ei nu au un trup de Adonis, mai spune psihologul mentionat mai sus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top