Connect with us

Revistateo.ro

Ti le amintesti pe Natalia Oreiro si Thalia? Uite cum arata astazi

Stil de viata

Ti le amintesti pe Natalia Oreiro si Thalia? Uite cum arata astazi

Natalia Oreiro si Thalia sunt foarte bine cunoscute din telenovele celebre precum Inger Salbatic, Rosalinda, Marimar sau Sarmana Maria. Cele doua actrite ne-au incantat ani de-a randul cu talentul si frumusetea lor. Telenovelele in care acestea au jucat au facut senzatie la vremea lor si toata lumea astepta cu sufletul la gura episoadele noi.

Natalia Oreiro a fost protagonista telenovelei Inger Salbatic, extrem de iubita de public. Ea si-a inceput cariera jucand in peste 30 de reclame pentru branduri celebre, iar apoi a jucat in cateva filme argentiniene. Marele sau succes a fost telenovela Muneca Brava (Inger Salbatic), iar odata cu rolul in aceasta productie ea si-a lansat si primul album de pe care sigur stiti hitul Cambio Dolor. De atunci actrita a mai jucat si in alte productii de succes.

CITESTE SI: CELE DOUA MARI DURERI ALE UNEI FEMEI FRUMOASE

CITESTE SI: SUPERSTITII DESPRE PAHARE

Zilele trecute Natalia Oreiro a fost prezenta la Festivalul de Film de la Moscova, unde a prezentat un documentar. Ea a facut senzatie pe covorul rosu intr-o rochie superba. Uite cum arata!

natalia1

Ariadna Thalía Sodi-Miranda Mottola, cunoscuta simplu sub numele de Thalia a jucat in nenumarate telenovele care au avut un succes imens in Romania. Printre ele se numara Marimar, Sarmana Maria si Rosalinda. Thalia si-a inceput cariera la doar 9 ani ca si solista intr-un grup muzical numit Pac Man. Apoi ea a lansat mai multe albume single si a dat lovitura cu rolul din telenovela Marimar, care a fost un succes international fara precedent.

Ea este casatorita cu milionarul Tommy Motola, unul dintre cei mai bogati oameni din industria muzicii, cu care are doi copii. Acesta inca o sustine in cariera sa muzicala si ca drept dovada Thalia si-a lansat in acest an al 13 lea album intitulat Latina. Uite cum arata acum celebra actrita!

thalia1

Sursa foto: capelino.com; facebook.com; pinterest.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top