Connect with us

Revistateo.ro

Cum arata azi Mihaela Barlutiu, Nicole din telenovela "Lacrimi de iubire"

Stiri

Cum arata azi Mihaela Barlutiu, Nicole din telenovela „Lacrimi de iubire”. O mai ții minte?

O mai tii minte pe Nicole din telenovela romaneasca „Lacrimi de iubire”? Actrita care a interpretat-o pe fata lui Varlam, Mihaela Barlutiu, este astazi o mamica fericita si sta departe de lumina reflectoarelor. Faima pe care a cunoscut-o in 2006 nu i-o poate lua nimeni; Mihaela va ramane Nicole pentru fanii ei multa vreme.

Nicole era una dintre cele mai rebele personaje ale serialului. Mihaela Barlutiu era prietena cu Nicoleta Luciu in film si il avea ca partener pe Augustin Viziru, fratele lui Lucian Viziru. Anul trecut, in luna aprilie, Mihaela aducea pe lume pe cel de-al doilea copil.

Desi a fost mama de doua ori, vedeta si-a pastrat fizicul de invidiat. Totusi, nu mai are acel aspect rebel cu care a devenit faimoasa in 2006 in telenovela in care a jucat, insa trasaturile pentru care a indragit-o atata lume au ramas, ba chiar s-au accentuat cu trecerea timpului.

Mihaela Barlutiu sta in America

„Dupa ce s-a terminat telenovela, la nici 4 luni am plecat in America. Aici locuiesc de aproape 7 ani. A fost o alegere de moment. Se terminase contractul si cum nu am vrut sa bat la alte uşi… m-am hotarat sa vin aici. La început o fost doar pentru o luna, in vacanta, insa mi-a placut si am decis sa raman.

Ti le amintesti pe Natalia Oreiro si Thalia? Uite cum arata astazi

FOTO. Cum arata azi Carla Diaz, micuta Khadija din telenovela Clona

In vacanta l-am cunoscut si pe sotul meu, Valentin Voicu si, astfel, m-am stabilit aici. Ne-am casatorit si suntem fericiti. In toata perioda asta am muncit pentru companiile pe care le avem. Afaceri de familie”, a declarat Mihaela Barlutiu pentru cancan.ro in urma cu ceva vreme.

Cum arata azi Mihaela Barlutiu, Nicole din telenovela Lacrimi de iubire-1

Cum arata azi Mihaela Barlutiu, Nicole din telenovela Lacrimi de iubire-2

Vedeta mai are o fetita (foto jos):

Cum arata azi Mihaela Barlutiu, Nicole din telenovela Lacrimi de iubire-3

Telenovela „Lacrimi de iubire” a fost difuzata in 2005 si 2006 de Acasa TV si a avut in distributie nume mari ale cinematografiei si teatrului romanesc: Constantin Cotimanis, Carmen Tanase, Elvira Deatcu, Cezara Dafinescu, Sebastian Papaiani, Gheorghe Visu, Florin Piersic sau Rodica Negrea.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top