Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO AMUZANT. Ce a raspuns un papagal cacadu la intrebarea "Ma iubesti?"

Stil de viata

VIDEO AMUZANT. Ce a raspuns un papagal cacadu la intrebarea „Ma iubesti”

E o veselie continua sa ai un papagal cacadu in casa, pasare cu penaj alb care poate imita sunete si chiar sa vorbeasca. Stapanul unui astfel de papagal l-a intrebat daca il iubeste, iar reactia pasarii a fost una de-a dreptul amuzanta. Majoritatea celor care au vazut videoclipul postat de barbat pe Youtube nu s-au putut opri din ras.

Un papagal cacadu are abilitatea de a vorbi, a canta, a dansa, este dragastos, dar si furios atunci cand ceva nu ii convine. Are un comportament aproape uman si copiaza atat relele celor din jurul sau cat si partile bune ale oamenilor. Papagalul provine din Australia si poate trai intre 60 si 80 de ani, la fel ca un om.

Acest tip de papagal poate sa retina pana la 30 de cuvinte si poate rosti fraze intregi. Se adapteaza foarte bine printre oameni si ii place sa leneveasca pe canapea, sa stea cu stapanii la masa, sa se integreze in discutii si activitatile oamenilor de zi cu zi. Sociabilitatea acestei pasari o face atat de speciala incat, in ultima vreme, tot mai multa lume adopta sau cumpara cacadu.

Ce inseamna daca visezi pasari

VIDEO AMUZANT: O pisica isteata a iesit la plimbare. Urmarea te va face sa razi in hohote!

Pentru faptul ca sunt amuzante, pasarile cacadu sunt luate foarte des in spectacole de circ devenind senzatia show-urilor. Papagalul cacadu este foarte gelos pe copii si chiar ii poate rani. Este dependent de afectiune, asa ca nu este recomandat sa va cumparati un cacadu daca nu ii puteti oferi atentie mereu.

In videoclipul de mai jos il puteti vedea pe Pebble, un cacadu care la intrebarea „Ma iubesti?” pusa de stapanul sau incepe sa rada isteric. Rasul sau este atat de molipsitor incat nu mai realizezi la un moment dat cine de cine rade: stapanul de papagal sau papagalul de stapan.

Cel mai funny videoclip de pe net a strans aproape doua milioane de vizualizari in scurt timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top