Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Ce tunsori trebuie sa incerci vara asta

Majoritatea femeilor obisnuiesc sa apeleze la tunsori care le avantajeaza, tunsori pe care le-au mai avut si cu care se simt confortabil. Foarte putine sunt cele care vor sa iasa din zona de confort si sa incerce variante noi si inedite pentru parul lor.

Daca ai putin curaj ai putea descoperi ca exista tunsori senzationale cu care iti sta minunat, dar pe care nu ai indraznit pana acum sa le incerci.

Vara aceasta se poarta parul scurt si nu putem decat sa ne bucuram de acest lucru. Ce poate fi mai comod si mai lejer decat o tunsoare scurta? In plus, acestea iti ofera un aer misterios si totodata jucaus. Foarte multe femei sunt avantajate din plin de tunsorile scurte, asa ca ai putea incerca! Uite ce se poarta in acest sezon!

CITESTE SI: SCAPA DE PUNCTELE NEGRE CU FOLIE ALIMENTARA

CITESTE SI: CUM SA ITI PROTEJEZI PARUL CAND MERGI LA PLAJA

1.Tunsoarea pixie. Se potriveste persoanelor cu fata ovala. Este o tunsoare foarte scurta, dar foarte chic. Te vei simti foarte lejer si comod si nu vei avea nevoie de mult timp pentru a te aranja.

53495588 - beautiful young woman with short hairstyle on studio background

2.Bobul lung. Daca totusi nu iti surade ideea de a te tunde scurt, poti apela la un bob lung. Este o tunsoare care a fost in voga anul trecut si a ramas in tendinte. Te prinde foarte bine daca ai o culoare inchisa la par!

9968986 - brunette extreme makeup. haircut

3.Breton. Bretonul inca se poarta, asa ca il poti incerca daca vrei o schimbare. Poti opta pentru unul drept, sau pentru unul pe o parte, in functie de forma fetei tale.

10855292 - portrait of a serious woman

4.Bob scurt. Vrei un bob mai extravagant? Alege o tunsoare scurta de acest tip. Toata lumea de va admira, iar infatisarea ta va fi complet schimbata!

32325409 - fashion beauty portrait. white short hair. haircut. hairstyle. fringe. makeup. vogue style woman. gray background.

5.Scari. Tunsoarea in scari este foarte practica pentru ca iti permite sa te aranjezi in diferite moduri. Practic, iti poti schimba look-ul in fiecare zi daca alegi cateva coafuri simple si de efect. Este ideala pentru persoanele cu parul foarte lung.

43792028 - healthy hair. curly long hairstyle. back view of blond hairs. hair styling.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top