Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune mancarea preferata a iubitului tau despre cum este la pat

dragoste

Ce spune mancarea preferata a iubitului tau despre cum este la pat

Afla ce spune mancarea preferata a iubitului tau despre cum este la pat. Psihologii si sexologii au facut legatura intre anumite alimente sau preparate culinare si cum se poarta un barbat cand vine vorba de sex.

Ce spune mancarea preferata a iubitului tau despre cum este la pat:

1. DACA II PLAC MULT DULCIURILE

Poate avea probleme cu erectia sau cu ejacularea. Barbatii care consuma mult dulce isi termina treaba mai greu in pat, iar partidele sexuale devin interminabile. Barbatii care consuma mult zahar sunt neobositi in dormitor, insa dupa terminarea actului sexual acestia nu mai au chef de nimic intrucat au consumat de doua ori mai multa energie decat in mod normal mai ales din cauza zaharului.

2. DACA MANANCA FRUCTE SI LEGUME ORI ESTE VEGETARIAN

… inseamna ca ai nimerit de un barbat care ofera un act sexual de calitate. Fructele si legumele proaspete ajuta la fertilitate, sustin medicii. Barbatii care mananca ‘verde’ sunt mai meticulosi in pat si ofera suficienta atentie incat femeile de langa ei sa se simta in al noualea cer.

4 lucruri pe care iubitul ti le spune pe bune, desi tu speri sa te minta

Cele mai practicate pozitii sexuale. Explicatiile sexologilor

3. DACA PREFERA MANCAREA DE TIP FAST-FOOD

… ai dat de un barbat care vrea sex rapid. E-urile din mancarea de tip fast-food accentueaza pornirile sexuale si dau peste cap hormonii, astfel incat cei mai multi barbati prefera sex pe furis deoarece sufera de ejaculare precoce. Actul sexual se termina repede si poate fi anost si robotizat.

4. DACA BEA SI FUMEAZA MULT

Ai parte de un barbat care vrea sa domine. Barbatii care au putin la bord se vad tot timpul controland actul sexual si ofera femeilor clipe de placere, insa si unele momente stanjenitoare, mai ales cand doza de alcool intrece masura.

5. DACA ESTE FANUL PROTEINELOR SI AL CARBOHIDRATILOR (PENTRU CA FACE SALA)

… ai intalnit un barbat caruia ii place sexul de calitate, insa este foarte selectiv cand vine vorba de partenera cu care face dragoste.

1 Comment

1 Comment

  1. dionisie

    2019-02-12T13:29:27+02:00 at 2019-02-12T13:29:27+02:00

    Cresterea performantelor sexuale se poate obtine si daca recurgi la metode alternative care sa ajute la o majorare a performantei sexuale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top