Connect with us

Revistateo.ro

Zi trista pentru Pesti. Citeste sfatul zilei de 10 iulie 2016

Sfatul zilei

Zi trista pentru Pesti. Citeste sfatul zilei de 10 iulie 2016

Pestii nu au parte de o zi tocmai placuta. Vezi ce se intampla cu ei si care sunt previziunile pentru zodia ta in sfatul zilei de 10 iulie 2016.

ZODIA ZILEI: PESTI

Emotiile negative te cuprind in mod pervers. Atunci cand ai impresia ca lucrurile merg intr-o directie buna, apare ceva care da totul peste cap. Vei trece si de asta, fii convins. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Daca ai fi ceva mai atent decat esti de obicei ti-ai indeplini orice vis. Zilnic trec pe langa tine trenuri de mare viteza, acele locomotive care te pot duce unde doresti. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Constiinta iti joaca feste azi. Ai vrea sa spui lucrurilor pe nume intr-un mod care sa nu deranjeze, dar iti este greu sa gasesti calea ideala. Numarul norocos al zilei: 3.

Previziuni karmice 11-17 iulie 2016. Probleme de imagine pentru Varsatori

Horoscop saptamanal 11-17 iulie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cele mai bune lucruri sunt afara, nu in casa. Iesi din confortul fals in care te-ai adapostit in ultima perioada. Iesi din barlog acum! Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Toti oamenii pe care ii intalnesti in aceasta perioada te ajuta sa depasesti situatia vulnerabila in care te afli. Asculta-i si stai aproape de ei. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Vorba dulce mult aduce! Foloseste cuvinte pozitive. Fii proactiv si nu te mai lasa influentat de fiecare norisor gri care vine deasupra ta. Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top