Connect with us

Revistateo.ro

Membrii unei familii din Filipine au trecut prin socul vietii cand si-au dezgropat bunicul mort de 15 ani. Ce s-a petrecut intrece orice imaginatie!

Inedit

Si-au dezgropat bunicul mort de 15 ani si au incremenit! Ce s-a intamplat

Episodul bizar din Filipine a fost filmat si postat pe Internet, unde oameni din toata lumea si-au exprimat uimirea fata de cele vazute.

Cel care a incarcat videoclipul a spus povestea din spatele acestui caz misterios. „Bunicul a murit in urma cu 15 ani. Matusa a incetat din viata recent, asa ca am deschis mormantul bunicului, ca sa o ingropam si pe ea acolo. Am ramas incremeniti cand am vazut ca trupul ii era intreg.

Groparul ne-a spus ca arata de parca ar fi fost ingropat in urma cu cateva zile. Cosciugul sau era intreg, parul i se innegrise, chiar si fata ii era aproape intacta. Stiu ca poate fi gasita o explicatie stiintifica pentru aceasta intamplare, insa eu cred ca Dumnezeu a facut posibil acest lucru si ca El are un motiv pentru aceasta. Ii multumesc!”

Citeste si: Nu este ZAPADA! La ce fenomen bizar au fost martori francezii

Citeste si: Acest mic PARAZIT traieste pe CORPUL TAU! Nu o sa-ti vina sa crezi UNDE

Cazul a starnit un val de comentarii pe Internet. Foarte multa lume se indoieste de veridicitatea filmarii, spunand ca mortul a fost ingropat de curand, iar acesta ar fi motivul pentru care arata asa. Pe de alta parte, familia considera ca barbatul a fost un sfant.

ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top