Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Maria Sarbu Cum iubeste barbatul Taur

Astro-FUN

Horoscop Maria Sarbu: Cum iubeste barbatul Taur

Cum iubeste barbatul Taur. Astrologul Maria Sarbu dezvaluie cum iubeste cel mai adorabil semn zodiacal masculin, cunoscut pentru tenacitatea sa, pentru felul in care stie sa abordeze o femeie. Afla care sunt plusurile si minusurile acestuia intr-o relatie.

Cum iubeste barbatul Taur:

Horoscop Maria Sarbu: Barbatul Taur este pragmatic si curtenitor, posesiv si cu simtul apartenentei foarte dezvoltat. Iubeste luxul si ceea de a dobandit pana la prezent, tinzand mereu sa acumuleze si sa aibe, atat material cat si emotional. Isi marcheaza bine teritoriul si atunci cand nu stie sa isi arate sentimentele iti va cumpara un cadou frumos, pe masura sentimentelor lui.

Are nevoie de tine sa fii profunda si pasionala pentru ca el este stabil si nu ii plac schimbarile, iar obisnuinta il tine bine ancorat in relatia voastra. Il intereseaza confortul si luxul si va cauta sa iti ofere ce este mai frumos si mai luxos, construind impreuna confortul in doi.

Este usor de ranit pentru ca are o sensibilitate aparte, fiind prin definitie un delicat, iar odata ranit, cam greu sa treaca peste fara sa protesteze puternic.

Ca barbat are nevoie de confirmari pentru ca se simte izolat, exclus sau petru ca inca mai ai loc sa ii invadezi spatiul personal. El este generos si invaziv si tot asa asteapta si de la tine sa fii, ferma si persuasiva, impreuna sa va construiti imperiul vostru material si sentimental.

Cum e sa traiesti cu un Taur

Mituri si adevaruri sexuale despre cele 12 zodii masculine

Desi nu este un emotiv, simte cand lucrurile sunt asa cum isi doreste sau nu si isi va cauta alte solutii imediate, pentru ca mai mult ca orice este un pragmatic.

Cel mai bine definit este pe sensibilitate, nici pe comunicare, nici pe afectuozitate.
In casa are nevoie de stralucire si putere, acolo se simte inocent si este cu siguranta intr-o fina reprezentare a tiparului vazut la tatal lui.

Tu il poti completa cu intimitate si afectuozitate, dar fara a lasa garda prea jos, pentru ca nu isi doreste sa fii slaba, neimplicata sau din povesti diferite. Il poti completa foarte mult daca aduci un factor de progres in relatia voastra si daca vei sti cum sa ii ridici scara de valori acolo unde consideri ca poate mai mult.

Vrea sa stie ca va apartineti unul altuia si il poti invata sa fie creativ, isi doreste sa gaseasca acea persoana care sa stie sa ii puna abilitatile in valoare si sa il cizeleza afectiv. Evita sa ii stimulezi agresivitatea sau razbunarea si sustine-l sa faca o pregatire in plus, cursuri si specializari.

Nu astepta imbratisari si intimitate decat dupa ce il inveti tu. Are o parte interioara greu de inteles sau de acceptat si integrat, motiv pentru care uneori iti va parea in neregula.

Ii place sa faca lucruri pentru tine si daca nu-i spui ce se va simti inutil sau exclus din gratiile tale. Nu se desparte usor, dar daca o va face o face pentru tot restul vietii si este cel mai potritiv barbat pentru tine daca nu esti nici tu foarte afectuoasa, sensibila, romantica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top