Connect with us

Revistateo.ro

Ce note au luat vedetele la Bac

Stiri

Ce note au luat vedetele la Bac

Vrei sa stii ce note au luat vedetele la Bac? Cum s-au descurcat copiii starurilor de la noi si artistii care au dat examenul maturitatii?

VEZI AICI REZULTATELE LA BAC 2016 PENTRU TOATE JUDETELE SI LICEELE
Am aflat notele pe care le-au luat fiica lui Mugur Mihaiescu, Mircea Eremia (fratele cantaretei Aina Eremia, la randul lui artist de muzica usoara), fiica lui Madalin Ionescu si Barbie de Romania.

Sfaturi de machiaj de la Hollywood: Ce fac vedetele pentru a avea pometi perfecti

Mircea Eremia lanseaza un cover dupa hit-ul lui Randi – „Prietena ta”

Este Andreea Marin insarcinata? Vezi raspunsul vedetei TV!

Ce note au luat vedetele la Bac:

Tanarul cantaret Mircea Eremia, cunoscut pentru piesa „Ilegal” pe care o interpreteaza impreuna cu sora sa, Alina Eremia a avut media 7,5 la Bac.

ce note au luat vedetele la bac-4

Tanarul artist a atins nivelul experimentat la proba orala la romana, nota 7,2 la romana scris, 6,9 la istorie si 8,4 la geografie. La engleza, Mircea Eremia a luat doua calificative A2, un calificativ B2, si doua B1.

Ce-note-au-luat-vedetele-la-Bac-2

Ce-note-au-luat-vedetele-la-Bac-3

Acum 4 ani, sora lui Mircea obtinea o medie mai buna la Bac. Cantareata a absolvit liceul cu 8,96. La romana a luat 8,1, la istorie 8,8, iar la sociologie (proba pe care a ales-o) a luat nota 10.

Fiica lui Muguru Mihaiescu a trecut Bac-ul cu o nota foarte mare

ce note au luat vedetele la bac-5
Fiica actorului cunoscut din productia „Vacanta Mare” a avut 9,95 media la Bac, obtinand note mari la majoritatea probelor.

Fiica lui Madalin Ionescu: 9,10 la Bac

ce note au luat vedetele la bac-6
Fiica lui Madalin Ionescu a luat 9,10 la Bac. Marea veste a fost data chiar de iubita prezentatorului Kanal D, Cristina Siscanu, pe pagina personala de Facebook: „Nu ma pot opri din plans…de bucurie…Stefania a luat 9.10 la bacalaureat. Sunt mandra de ea!”

Barbie de Romania a picat Bac-ul

ce-note-au-luat-vedetele-la-bac-7
Sabrina Fabian, cunoscuta sub numele Barbie de Romania, a cazut examenul maturitatii. Vedeta care s-a remarcat printr-un lesin televizat la un concurs de talente a luat 3,1 la romana scris, 5,6 la istorie si 5,9 la psihologie. Vedeta asteapta sesiunea de toamna pentru a-si incerca din nou norocul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top