Connect with us

Revistateo.ro

Procurorul general al Romaniei, dezvaluiri despre masina lui Condrea

Stiri

Procurorul general al Romaniei, dezvaluiri despre masina lui Condrea

Moartea lui Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, naste in continuare controverse. In timp ce toata lumea cauta informatii despre motivele sinuciderii sau presupusa mana criminala, existand si ipoteza ca ar fi fost omorat, procurorul general al Romaniei, impreuna cu expertii, au verificat toate detaliile despre masina afaceristului.

Procurorul Augustin Lazar sustine ca, desi au fost descoperite piese din masina, pe camp, la doua zile dupa ce criminalistii au ajuns la fata locului, masina nu avea probleme cu franele sau directia.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat astazi ca expertiza in cazul mortii lui Condrea este aproape gata. Cat despre dosarul Hexi Pharma, Lazar vine cu amanunte interesante.

Procurorul general sustine ca anchetarea afacerii Hexi Pharma nu s-a oprit nicio clipa si ca au aparut noi concluzii. „Exista 280 de parti civile in unitatile sanitare, persoane juridice care s-au constituit parti civile”, a declarat Lazar astazi la insistentele reporterilor.

Dan Condrea nu a baut si nu a luat medicamente inainte de accident

Mihai Voropchievici, despre moartea lui Dan Condrea

Prejudiciul in dosarul Hexi Pharma se ridica la aceasta ora la 70 de milioane de lei. Lazar mai spune: „Vom vedea cum se va delimita o sectiune a dosarului. Prin toamna vom afla primele concluzii”.

Procurorul general s-a ocupat si de ancheta mortii lui Dan Condrea, despre care s-a spus ba ca a fost omorat, ba ca a fost fortat sa se sinucida. Dupa 22 mai, ziua in care Condrea s-a sinucis, au aparut informatii ca acesta ar fi fost filat de SRI.

Procurorul general al Romaniei a infirmat imediat la acea vreme aceasta ipoteza: „Nu am niciun indiciu ca exista o astfel de echipa (n. r: de filaj). Nici nu cred ca era cazul. E o infractiune care se cerceteaza prin ridicare de acte. Actele vorbesc. Dar cu referire la asemenea detalii cred ca ar fi cel mai bine sa discutam cu procurorul de caz, in momentul in care va considera”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top