Connect with us

Revistateo.ro

A murit mama lui Tom Hanks

Stiri

A murit mama lui Tom Hanks

Un mare actor este in doliu! A murit mama lui Tom Hanks, una din cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Chiar actorul a facut acest anunt pe contul personal de Instagram.

Acesta a postat o fotografie cu mama lui, la care a scris „Frumusetea aceasta? E mama mea. Ea a facut diferenta in multe vieti. Multe vieti. Azi, ne luam ramas-bun de la ea. Sa treci in siguranta, mama! Hanx”.

Mama actorului a murit la varsta de 84 de ani, iar Hanks nu a dorit sa precizeze si din ce cauza. Hanks si-a pierdut si tatal in 1992, la 32 de ani dupa ce parintii sau au divortat. Copilaria lui Tom Hanks a fost destul de dificila.

Hanks avea doar 5 ani cand parintii lui s-au separat, scrie presa tabloida din afara. Tom, alaturi de doi frati, au fost incredintati tatalui, iar un frate mai mic a ramas cu mama, conform deciziei judecatorilor in urma procesului divortului.

A murit Dale Basescu, actor american de origine romana

A murit Michael Cimino, regizorul care a pus pe pelicula razboiul din Vietnam

Tom-Hanks

Tom Hanks este unul din cei mai iubiti actori din lume. Acesta s-a nascut in provincia californiana Concord si este fiul unui ajutor de scenarist de piese teatrale, Mefford Hanks si a unei asistente medicale, Janet Marylyn, care tocmai a trecut in nefiinta.

Tom Hanks are doi frati mai mari, Sandra si Lawrence Hanks. Hanks este cunoscut dintr-o serie de super-productii apreciate si in Romania: „Forest gump”, „Apollo 13”, „Toy story 2”, „The Polar Express”, „City of Ember”, „Bridge of spies” sau „Inferno” (2016).

In filmul „Inferno”, Tom Hanks joaca alaturi de o actrita romanca, Ana Ularu: Pe cat de minunat vi l-ati imagina, plus inca 50%… Am trecut prin tot felul de peripetii. Am avut emotii amandoi, eram pe un soi de barna, a venit cineva de la recuzita si pana la urma a ajuns sa imi dea Tom, pentru ca se facea greu transferul si am zis ca nu o sa ma creada nimeni”, a declarat actrita noastra despre Tom Hanks.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top