Connect with us

Revistateo.ro

Zodia masculina EXPERTA in sex. Ce stie sa faca

Seductie

Zodia masculina EXPERTA in sex. Ce stie sa faca

O zodie masculina de pamant este recunoscuta ca o adevarata masina de sex. Face ce face si reuseste sa cucereasca orice femeie, cu o singura privire. Ceea ce se intampla apoi in pat este pe placul tuturor doamnelor.

Este cea mai senzuala zodie masculina de pamant si se face remarcata prin pragmatism si multa prudenta cand vine vorba de sex. Stie cum sa atinga o femeie, stie cand sa se opreasca si tine cont de toate doleantele sale. Poate intinde si cateva ‘capcane’ sexuale mai ales atunci cand vrea sa domine in pat, iar partenera nu isi da seama de tehnicile sale de manipulare sub nicio forma.

Iata cateva caracteristici ale acestei zodii in pat:

1. Cunoaste numeroase tehnici de dezbracare a partenerei. Ii place sa se joace ori sa initieze jocuri. Are o imaginatie foarte bogata cand vine vorba de amor si reuseste sa dea jos hainele unei femei fara sa depuna prea mare efort.

2. Sarutarile si atingerile sale sunt desprinse din filmele romantice din secolul trecut. Poate fi sarmant, elegant, un adevarat domn din inalta societate, dar in acelasi timp poate fi si pervers. Totul este bine dozificat cand vine vorba de sex: aceasta e arma lui secreta – cate un pic din toate!

Top 4 zodii de femei care se gandesc numai la sex

Top 4 zodii de barbati care vor face totul pentru femeia lor

3. De asemenea, acest barbat tine foarte mult la calitatea sexului, dar il imbina perfect cu cantitatea, cu durata actului in sine. O partida de amor cu acest semn zodiacal poate dura de la cateva zeci de minute pana la ore intregi fara ca niciunul din partener sa simta epuizarea.

4. Cel mai bine se pricepe la preludiu. Femeile sunt innebunite cand intalnesc un astfel de partener pentru ca reuseste sa le tina treaza atentia de-a lungul intregii activitati sexuale.

5. Nu suporta sub nicio forma reprosuri in pat si nici nu prea le primeste. Stie sa isi foloseasca toate calitatile fizice si este un adevarat artist cand vine vorba de atingeri si actul sexual in sine.

Afla pe HUFF.RO despre ce zodie de barbat e vorba!

1 Comment

1 Comment

  1. Dana

    2016-11-26T23:33:23+02:00 at 2016-11-26T23:33:23+02:00

    Cand exista „chimia” , atractia dintre cei doi, fiecare este exper in amor.Cine este „cel mai expert” in „amor” , cu orice partenera, este, de fapt, un frustrat caruia, firesc, nefiind „topit” dupa partenera de sex, isi poate controla usor orgasmul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top