Connect with us

Revistateo.ro

O fetita a mancat mango in timp ce statea la soare. E incredibil ce i s-a intamplat pe urma

Inedit

O fetita a mancat mango in timp ce statea la soare. E incredibil ce i s-a intamplat pe urma

O fetita a mancat mango in timp ce facea plaja. Ce s-a intamplat la cateva minute dupa aceea este un semnal de alarma pentru toti parintii!

Multe persoane cred ca putem sta la soare daca ne hranim ori consumam lichide si fructe consistent. Daca ai de gand sa stai la soare si sa consumi citrice, gandeste-te de doua ori inainte sa faci asta. Poti pati un lucru destul de dureros mai ales daca mananci cu pofta si iti cade o bucata pe piept, asa cum a patit fetita din imagine.

Fetita originara din Florida, Statele Unite, a iesit la plaja ca in oricare alta zi. A luat cu ea fructul ei preferat, un mango, si a inceput sa se bucure de soarele frumos de vara savurandu-l. La un moment dat i-a cazut o bucata de mango pe piept, iar reactia din urmatoarele minute poarta un nume: fitofotdermatita.

Trucuri inedite pentru o zi perfecta la plaja

Un tanar fotomodel s-a trezit cu un porc langa el, pe plaja

Aceasta afectiune de la nivelul pielii se produce cand o componenta sau o bucata a unui fruct reactioneaza cu lumina soarelui. Razele ultraviolete accentueaza arsura pe care o poti face in mod normal daca te expui la soare cand e mai cald afara. Substantele active din citrice, precum vitamina C, nu fac casa buna cu razele solare.

Asadar, evita sa mananci portocale, mango, nectarine sau lamai cand stai la bronzat caci durerile de dupa sunt mai puternice decat o simpla arsura solara. Povestea Elianei a fost expusa de mama ei pe Facebook, care ii avertizeaza pe toti parintii sa aiba mare grija de copiii lor dupa cele patite.

O-fetita-a-mancat-mango-in-timp-ce-statea-la-soare.-E-incredibil-ce-i-s-a-intamplat-pe-urma-1

Atentie! Reactia care a avut loc pe corpul fetitei este diferita de o simpla alergie si poate aparea la oricine, chiar si la persoanele cu un sistem imunitar forte. Este recomandat sa stai in casa intre orele 11 si 18 pe timpul verii, iar daca esti nevoita sa iesi afara, trebuie sa ai la tine cel putin 2 litri de apa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top