Connect with us

Revistateo.ro

Baschetbalistul Nate Thurmond, unul dintre cei mai apreciati jucatori din istoria NBA, a murit la 74 de ani.

Stiri

A murit marele baschetbalist Nate Thurmond

Nate Thurmond a murit la un spital din San Francisco, dupa ce s-a luptat ani buni cu leucemia. Moartea sa a indoliat iubitorii de baschet din intreaga lume, el fiind vazut de multi un jucator exceptional.

Considerat unul dintre cei mai buni pivoti din istoria baschetului, Nate Thurmond a evoluat timp de 11 sezoane pentru echipa de NBA (liga profesionista de baschet din SUA) Golden State Warriors si si-a incheiat cariera la Cleveland Cavaliers. Ambele echipe au retras numarul purtat de el, 42, dupa ce acesta a renuntat la cariera de jucator.

Citeste si: A murit Dale Basescu,

Citeste si: A murit Dan Dermengiu, directorul INML

Selectat de sapte ori in echipa ideala a ligii profesioniste de baschet din Statele Unite ale Americii, Nate Thurmond a ajuns in NBA Hall of Fame, galeria celor mai buni jucatori din istoria baschetului american.

„Nate Thurmond a fost un urias al erei sale si unul dintre cei mai mari jucatori din istoria acestui sport. Un jucator cu foarte multe calitati incredibile, el a adus pasiune in joc. Suntem foarte intristati de aceasta pierdere”, a declarat seful NBA, Adam Silver.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top