Connect with us

Revistateo.ro

Actrita Medeea Marinescu a devenit mama pentru a doua oara!

Stiri

Actrita Medeea Marinescu a devenit mama pentru a doua oara!

Medeea Marinescu, actrita devenita celebra dupa ce a interpretat-o pe Maria Mirabela la varsta de sase ani, este in al noualea cer. Ea a devenit mama pentru a doua oara si a facut anuntul pe Facebook.

<<Pe 27 iunie am devenit pentru a doua oara mama…de baiat! Sunt mamica ” full-time”, invat sa „ma impart” pentru cei doi flacai ai mei de care sunt tare mandra. Am reluat „obiceiurile” de acum sapte ani ( recunosc, cam uitasem ce inseamna sa te trezesti noaptea, sau cum se face baita bebelusului). Norocul meu e ca Tati e foarte indemanatic atunci cand vine vorba de baita si potolit colici! Iar daca nu ne descurcam, Luca (cel mare) ne-a spus ca poate sa ne ajute el cu fratiorul! Deci, putem sta linistiti!

Citeste si: Aceasta femeie a nascut cel mai greu copil din lume. Uite cat cantareste!

Citeste si: De ce nu vrea Valentina Pelinel sa faca petrecere de botez pentru fiul ei

Acum sapte ani, cand s-a nascut primul meu fiu, am ales sa fac parte dintr-o campanie care vorbea despre importanta alaptarii. Cred in continuare ca, pe langa fericirea de a-ti simti pruncul la sanul tau, e important sa le dam acel strop de imunitate din laptele matern. E un efort in plus, stiu prea bine, dar, exista acum anumite produse care ne pot usura „munca”. As scrie mai multe, dar piticu’ meu se va trezi curand si astepta ” o friptura de lapte”…>>, a scris actrita pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top