Connect with us

Revistateo.ro

Cristina Spatar a depus actele de divort

Stiri

Cristina Spatar a depus actele de divort

Era doar o chestiune de timp. In urma scandalului iscat in presa tabloida, Cristina Spatar a luat o decizie legata de viata ei sentimentala. Cantareata de muzica R&B a depus actele de divort la notar in aceasta dimineata, noteaza presa de cancan.

La numai o luna dupa ce sotul ei, un cunoscut om de afaceri, a decis ca trebuie sa se desparta de vedeta, artista a facut pasul cel mare crezand ca e cea mai buna decizie pe care o putea lua. Cristina s-a intalnit la notar cu sotul ei si au decis sa se desparta legal, de comun acord.

Cei doi au un termen de o luna sa se razgandeasa, mai ales ca de ziua ei, Cristina a fost surprinsa cu o declaratie emotionanta. Acum cateva zile, in toiul certurilor dintre cei doi, vedeta a vorbit despre cateva zile de vacanta impreuna cu copiii.

Pe de alta parte, paparazzii au vazut-o pe Cristina Spatar fara inelul de logodna, care valoreaza zeci de mii de euro.

Gwyneth Patrow si Chris Martin au divortat in mod oficial

Sorana ex ASIA divorteaza

Cristina Spatar este cea mai cunoscuta cantareata de muzica R&B din tara noastra. Presa a denumit-o „regina muzicii R&B”. Dupa 10 ani de casnicie, din care au rezultat doi copii, vedeta divorteaza de sotul ei, un afacerist celebru.

Sotul Cristinei Spatar a fost acuzat de infidelitate. Acesta a vrut sa lamureasca lucrurile pe pagina sa de Facebook, intr-o postare: ”Consider ca trebuie sa lamuresc puţin lucrurile, asa ca am ales sa scriu aici, pentru ca presa mereu mi-a rastalmacit cuvintele.

Vreau ca oricine este interesat sa poata intelege exact ce am vrut sa spun. Trebuie sa fii destul de limitat incat sa nu intelegi ca relatia dintre noi nu mai functioneaza de mult. De ce? As fi subiectiv probabil si nu consider ca priveste pe cineva acest aspect. Doar copiii nostri vor avea dreptul sa ne judece si cu siguranta o vor face”, a scris Alin Ionescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top