Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre divort

Cuplu

5 lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre divort

Sa treci printr-un divort nu este deloc usor, insa se pare ca tot mai multe cupluri aleg aceasta cale atunci cand nu mai vad nicio alta solutie. In ultimii ani rata divorturilor a crescut considerabil si specialistii spun ca nu se va opri aici. Atunci cand te gasesti intr-o astfel de situatie ai anumite asteptari referitoare la modul in care viata ta se va schimba, insa ele nu vor coincide intotdeauna cu realitatea. Uite 5 lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre divort!

1. Exista sanse mari ca situatia ta financiara sa se schimbe complet. Majoritatea oamenilor nu iau in calcul acest lucru atunci cand divorteaza, ci isi doresc doar sa scape mai repede din mariajul in care se simt incatusati. Din pacate multi vor constata ca viata de unul singur nu mai este la fel de usoara din punct de vedere financiar si vor intra in panica.

CITESTE SI: CELE MAI NEREUSITE MODURI DE A CUCERI O FEMEIE

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA CAND VA MUTATI IMPREUNA

2. Doar pentru ca el s-a purtat oribil, nu inseamna ca tu ramai cu tot. De cele mai multe ori bunurile obtinute pe timpul casatoriei se impart in mod egal, indiferent de cat de groaznic consideri ca s-a purtat partenerul cu tine pe timpul relatiei. Multe femei considera ca atunci cand au fost inselate au dreptul la absolut tot si isi vor lasa fostul sot pe drumuri, insa acest lucru se intampla doar in cazuri deosebite.

3. Prietenii casatoriti te vor ocoli. Oricat de bine consideri ca te intelegi cu alte cupluri, atunci cand le vei da vestea ca ai divortat multi dintre prietenii casatoriti vor alege sa te evite pentru o perioada. Poate pentru ca bazandu-se pe esecul tau vor sa isi demonstreze cat de puternica este relatia lor.

4. Nu vei trece deloc usor peste divort. Oricat de ambitioasa ai fi, sa depasesti un astfel de moment nu este usor. Lucrurile nu se vor derula pe repede inainte si viata ta nu va fi infloritoare in urmatoare perioada. Exista toate sansele sa te simti chiar mai rau ca inainte pentru o bucata de vreme, insa in final lucrurile se vor aseza.

5. Daca nu acorzi atentie maxima tuturor evenimentelor din viata ta vei repeta aceleasi greseli. Dupa un divort ai nevoie de o perioada de liniste, de o perioada in care sa meditezi la tot ce ti s-a intamplat si sa inveti ceva din aceasta experienta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top