Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care va pasi catre o alta dimensiune saptamana viitoare

Astro-FUN

Zodia care va pasi catre o alta dimensiune saptamana viitoare

Zodia care va pasi catre o alta dimensiune saptamana viitoare nici nu isi imagineaza cate lucruri benefice o asteapta, chiar daca se va panica la inceput cu atatea schimbari pe cap.

6 lucruri care se intampla pentru cea mai puternica zodie de pamant saptamana viitoare:

1. Va face pace cu toti cei cu care a avut probleme in ultima vreme. Nu o poate lua totul de la zero cu greutati in bagajul sufletului si este constienta de asta. Zodia recunoscuta pentru determinarea sa se va desprinde usor-usor de trecut si va incepe o etapa noua in viata. Aceasta etapa va fi una de-a dreptul reconfortanta, chiar daca la inceput lucrurile vor parea putin sucite.

Previziuni karmice 25-31 iulie 2016. Cuadratura Soare-Luna Neagra aduce necazuri

Horoscop de weekend, 23-24 iulie 2016

2. Va invata sa economiseasca bani si ii va pune la o parte pentru o serie de proiecte ce vor veni unul cate unul odata ce va intra in noua etapa a vietii sale. Acest nativ se va face remarcat prin ideile sale stralucite, devenind un adevarat antreprenor.

3. Din punct de vedere psihologic, lucrurile vor incepe sa se aseze. Toate framantarile interioare de care avea senzatia ca nu va mai scapa vor disparea incetul cu incetul, acesta fiind unul din primii pasi pregatitori pentru a pasi in noua dimensiune la care astrele fac referire.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top