Connect with us

Revistateo.ro

Fecioarele, inconjurate de iubire. Citeste sfatul zilei de 26 iulie 2016

Sfatul zilei

Fecioarele, inconjurate de iubire. Citeste sfatul zilei de 26 iulie 2016

Fecioarele au parte de o zi cum nu sperau sa aiba niciodata. Toata lumea ii ofera afectiune, vorbe dulci si multa intelegere. Citeste sfatul zilei de 26 iulie 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: FECIOARA

Primeste iubirea in sufletul tau si nu te mai lasa condus de indoieli. E timpul sa iti permiti sa fii fericit pentru ca meriti tot ce e mai bun din lume. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ceva lipseste, dar nu stii cu exactitate ce. In inima ta se dau batalii de neimaginat si nu stii cum sa procedezi ca sa afli sursa acestor nemultumiri. Poate ca o discutie cu cineva foarte apropiat te-ar ajuta in acest sens. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E o zi cu dus-intors pentru tine. Nu stii daca ceea ce ti se intampla dimineata e de bine sau de rau, iar cel mai indicat ar fi sa ai rabdare pana la terminarea zilei pentru a afla cum vor decurge lucrurile. Numarul norocos al zilei: 3.

Horoscop saptamanal 25-31 iulie 2016. O zodie ramane fara bani

Previziuni karmice 25-31 iulie 2016. Cuadratura Soare-Luna Neagra aduce necazuri

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai grija pe cine ajuti azi caci multa lume are tendinta de a-ti intoarce spatele imediat. Ofera-ti sprijinul cu anumite conditii. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Reusesti sa aduni langa tine oameni frumosi, oameni care nu suporta sa priveasca viata in mod superficial. Tine-i aproape cat poti. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te lasa invins in fata oamenilor care au talentul de a se certa sau de a te certa din orice motiv. Numarul norocos al zilei: 12.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top