Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 25-31 iulie 2016. Scorpionul, inconjurat numai de dusmani

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 25-31 iulie 2016. Scorpionul, inconjurat numai de dusmani

Horoscop Minerva 25-31 iulie 2016: Astrologul a facut previziunile momentului. Vezi ce se intampla in aceasta saptamana.

Leu – toate ar fi bune si frumoase, pentru cesti nativi, saptamana care urmeaza daca intre 24 si 30 iulie nu i-ar chinui 2 Careuri in T, primul cu focar conjunctia Saturn, in Casa familiei, atentie dispute sau blocaje, sa nu vina dinspre veniturile grevate de o promisiune neonorata si cel de-al doilea, cu focar Soarele tranzit in Casa dusmanilor nestiuti, a secretelor, a dorintelor neimpartasite dar care insa miercuri 24 iulie se va desface.

Posibil ca din motive obiective, banii sa genereze o serie de tensiuni neasteptate, cu prietenii care i-au imprumutat si chiar cu sotia ori partenera de viata. Lei se vor decide sa puna capat unor relatii care nu le mai satisfac nici orgoliul si nici starea de bine interior.

Ar putea fi vorba si despre renuntarea la o relatie pentru a putea ascede pe scara profesionala sau sociala, sunt vizati, de asta data, barbatii, insa aceasta renuntare denota o problema care tine de comportament si de educatie. Zile de cumpana 26, 27, 28 iulie.

Previziuni karmice 25-31 iulie 2016. Cuadratura Soare-Luna Neagra aduce necazuri

Horoscop saptamanal 25-31 iulie 2016. O zodie ramane fara bani

Profesional este o saptamana in care se aleg apele in ceea ce priveste drumul pe care vor merge, sunt sanse extraordinare de a urca scara sociala pentru ca pregatirea, felul lor de a comunica si modul de a interactiona cu oamenii sunt pentru unii Lei calitati bine sustinute in aceasta perioada. Zile de 27 si 28 iulie sunt graitoare in acest sens.

Se pun la cale proiecte de anvergura iar Leii si cei care au o componenta leonina puternic sustinuta in tema natala, pot ajunge unde nici nu au visat. Si cum ei au un simt mai acut al autoconservarii vor stii cum sa speculeze momentul.

Financiar, iata o latura careia, in saptamana care va veni, Leii ii vor acorda o mare atentie, deoarece nevoile lor personale sunt la fel de puternice ca si nevoia de a urca scara ierarhica, fie ea sociala, politica sau profesionala si nu se vor da in laturi de la nimic, ca sa obtina bani.
Ca sanatate, unii Lei se pot confrunta cu probeleme care tin de tensiunea arteriala si de spate, posibile hernii de disc care sa nu mai suporte amanare si sa-i trimita la medic.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top