Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoarea unui brutar din Galati care a facut inconjurul Internetului

Inedit

Scrisoarea unui brutar din Galati care a facut inconjurul Internetului

Scrisoarea unui brutar din Galati a facut inconjurul Internetului. Un mic intreprinzator din acest oras a pus la bataie doua posturi pentru firma sa.

Cei care au aplicat au refuzat imediat ce au aflat conditiile de munca, insa nu doar salariul a fost problema, ci un lucru la care nimeni nu s-ar fi gandit ca ar conta pentru un roman care cauta cu disperare un loc de munca. Majoritatea celor care au aplicat pentru acest serviciu s-au plans ca timpul in care ajung la brutarie depaseste 5 minute, motiv pentru care au abandonat ideea de a lucra acolo.

Scrisoarea unui brutar despre cerintele galatenilor la angajare

„Am o brutarie artizanala in Galati si de 2 luni incerc sa gasesc doi oameni pentru productie. Sa nu va inchipuiti ca vreau sa aiba calificare in domeniu. Tot ce le cer este sa vrea sa munceasca de la ora 04:30 dimineata in brutarie, pentru ca in panificatie se munceste in timpul in care toti ceilalti dorm si pentru ca painea si produsele trebuie sa fie calde atunci cand lumea merge la serviciu la ora 07:30.

Emotionant! Scrisoarea unei fete, decedate la 12 ani, catre ea insasi

Scrisoarea unei fetite a devenit virala: „Draga lume, aceasta este…”

Am dat un anunt in ziarul local de vreo doua luni de zile, iar daca ma suna cineva pe zi ma simt norocos. Daca reusesc sa conving acea persoana sa vina la interviu, deja sunt prea tare. De celelalte canale de comunicare, precum Facebook, nici nu mai zic. Vreau sa subliniez ca nu gasesc oameni care sa vrea sa munceasca, sa se trezeasca la 4 dimineata si sa munceasca cinstit 8 ore pe zi.

Primele intrebari sunt legate de salariu si de program si chiar daca le raspunzi, nu mai auzi de ei. Mai nou intreaba si de zona, ca nu cumva sa faca mai mult de 5 minute pana la munca. Sa nu va inchipuiti ca Galatiul este un oras prea mare. Cu autobuzul faci lejer dintr-un capat in celalalt maximum 30 de minute.

Ba mai mult, daca pui si timpul de asteptare al autobuzului si alegi sa mergi pe jos ajungi mai repede, faci miscare si economisesti bani (asta deja cred ca e o gandire de antreprenor si nu se potriveste angajatului roman). (…) Nu mai vrea nimeni sa munceasca chiar daca ar castiga mai multi banuti. E pe principiul: Mai bine 5.000 la umbra decat 10.000 la soare”, scrie barbatul intr-o scrisoare trimisa Ziarului Financiar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top