Connect with us

Revistateo.ro

Balanta, macinata pe dinauntru. Citeste sfatul zilei de 28 iulie 2016

Sfatul zilei

Balanta, măcinată pe dinăuntru. Citește sfatul zilei de 8 iulie 2016

Balantele sunt macinate pe dinauntru din cauza contradictiilor interminabile cu care se confrunta. Citeste sfatul zilei de 8 iulie 2017 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: BALANTA

Conflictele interioare se intetesc mai mult ca oricand si nu mai stii cum sa faci fata situatiei. De fiecare data cand te afli intre ciocan si nicovala sa te gandesti ca din orice se poate iesi. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te lasa oprit din elan daca vrei sa ajungi departe. E timpul sa gestionezi altfel situatia de acum inainte. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

A venit vremea sa lasi teoria deoparte si sa te apuci de practica. Nu poti continua la infinit vorbind despre un lucru si intorcandu-l pe toate fetele fara sa treci la treaba. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cel mai bun lucru pentru tine in clipa de fata este sa o iei de la capat. Pune suficienta energie deoparte incat sa continui pe drumul pe care vrei sa mergi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nicaieri nu e mai bine ca acasa si te convingi de asta intr-un moment in care nu iti mai gasesti locul oriunde ai merge. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Tot ce conteaza pentru tine azi e familia. Vorbeste cu cei dragi si arata-le ca iti pasa de ei, ca nu esti rece pentru ca te-au deranjat cu ceva, ci pentru ca efectiv nu ai timp de toata lumea. Numarul norocos al zilei: 2.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top