Connect with us

Revistateo.ro

A fost abandonat de sotie dupa ce a salvat-o de la inec. Ce a facut

Inedit

A fost abandonat de sotie dupa ce a salvat-o de la inec. Ce a facut

Gao Gemgshou ar putea fi privit ca un erou de orice femeie. Barbatul a salvat vietile mamei sale, a sotiei si a copiilor, insa nevasta chinezului i-a dat papucii dupa ce a scapat din inundatiile care au distrus mai multe zone din China saptamana trecuta. Motivul pentru care l-a abandonat este incredibil!

Inundatiile de saptamana trecuta din Daxian, provincia Hebei (nord-estul Chinei) scot la iveala povesti care mai de care mai hilare. Gao Fengshou a fost abandonat de sotie imediat dupa ce i-a salvat viata de la inec.

In mijlocul potopului, mama barbatului si sotia strigau dupa ajutor, iar acesta era nevoit sa faca o alegere – lucru cumplit pentru oricine! Gao a reactionat din instinct si a ales sa isi salveze mai intai mama, iar apoi a ajuns la sotia si copiii sai.

MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE ACEASTA FEMEIE a ales sa cantareasca 320 de kilograme

Emotionant! Scrisoarea unei fete, decedate la 12 ani, catre ea insasi

Tocmai acesta este motivul pentru care femeia s-a suparat atat de tare pe el incat l-a parasit. Faptul ca Gao a ales-o pe mama sa si nu pe sotie a starnit numeroase polemici in media chineza, scrie People’s Daily Online.

Gao, decorator de profesie, a fugit acasa la mama lui ca sa vada daca a supravietuit inundatiilor si a plecat dupa aceea la sotie si cei doi copii, in varsta de 2 si 4 ani. Sotia lui s-a enervat atat de tare incat i-a luat si pe copii cu ea si nu vrea sa mai auda de Gao.

Mama lui Gao locuieste in zona vestica a localitatii Daxian, in timp ce sotia si copii stau in est. Potrivit presei din China, in jur de 25 de persoane au murit in inundatiile din Daxian si 13 au fost date disparute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top