Connect with us

Revistateo.ro

Daca doarme pe aceasta parte e semn ca te insala

Cuplu

Daca doarme pe aceasta parte e semn ca te insala

Care crezi ca e cel mai puternic semn ca te insala? Multi cercetatori s-au legat inclusiv de aspectul fizic al persoanelor pentru a afla daca sunt predispuse sa fie infidele, insa un alt detaliu pare a castiga tot mai mult teren in depistarea ‘tradatorilor’. Acest detaliu a fost descoperit de curand si spune totul despre cat de fidel este barbatul de langa tine.

Pozitia in care doarme iubitul tau dezvaluie daca iti este fidel sau te pacaleste fara sa stii. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de un site de intalniri numit Ashley Madison. La sondaj au raspuns 76 de milioane de utilizatori si s-a aflat ca persoanele care dorm pe partea dreapta sunt predispuse la infidelitate.

54% dintre barbatii care au raspunsurile la intrebarile de pe Ashley Madison si 56% au recunoscut ca sunt infideli sustinand ca le place sa doarma pe partea dreapta. Doar 34% dintre utilizatori prefera partea stanga si 10% isi schimba pozitia in care dorm de mai multe ori pe noapte.

Gestul care iti arata cat de mult te iubeste

Ce se intampla daca dormi pe partea stanga timp de 30 de zile – dr. John Douillard

S-a aflat si care sunt motivele pentru care femeile si barbatii sunt predispusi sa insele. Femeile sustin ca insala atunci cand nu primesc afectiune din partea barbatului, iar masculii tind sa le puna coarne femeilor de fiecare data cand simt ca a disparut pasiunea din cuplu.

Barbatii vor ceva mai multa activitate sexuala si vor sa incerce o serie de lucruri care pot parea inadmisbile pentru femei. La refuzul acestora, conform sondajului realizat de Ashley Madison, ei cauta placerea in alta parte.

Trebuie precizat ca acest studiu este doar o statistica a unui site de matrimoniale si nu este reprezentativ, desi 76 de milioane de utilizatori au participat la sondaj. Intrucat este vorba despre pozitia in care doarme un om, este greu de determinat daca respondentii au raspuns sinceri la intrebarile online si cati dintre ei se foiesc foarte mult in timpul somnului. Oricum, studiul este destul de interesant, nu-i asa?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top