Connect with us

Revistateo.ro

Momentul adevarului pentru Rac. Citeste sfatul zilei de 29 iulie 2016

Sfatul zilei

Momentul adevărului pentru Rac. Citește sfatul zilei de 9 iulie 2017

Racul se confrunta cu o situatie pe care credea ca o va putea evita. Citeste sfatul zilei de 9 iulie 2017 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: RAC

Trebuie sa recunosti ca nu te-ai maturizat suficient incat sa infrunti realitatile cu capul limpede. Inca te lasi condus de emotii si actionezi eronat de multe ori. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Stai si invata. Nu trage concluzii pripite si nu considera ca le stii pe toate doar pentru ca ai intuit si tu o data cum vor evolua evenimentele. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu schimba macazul din mers. Fii fidel planului pe care ti l-ai creionat pentru nu faci altceva decat sa iti bati joc de toata munca depusa pana acum. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu iti place sa muncesti cu oamenii neorganizati. Azi primesti o lectie de viata destul de dura de la partenerii de afaceri. Incearca sa inchegi tu lucrurile. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Esti derutat de traseul pe care ar trebui sa il urmezi. Stii ca trebuie sa mergi pe acolo, dar nu intelegi de ce nu exista vreo alta cale. Nu mai pune raul in fata si ai incredere ca drumul ales este cel mai bun. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu faci pasi grabiti in dragoste. Totul trebuie sa vina de la sine. Daca iar fortezi lucrurile nu vei reusi sa obtii decat frustrare cand vei vedea ca ai trait intr-o mare minciuna. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top