Connect with us

Revistateo.ro

Cu ce l-a asteptat Lidia Buble pe Razvan la masa. Toti fanii au inceput sa rada!

Stiri

Cu ce l-a asteptat Lidia Buble pe Razvan la masa. Fanii s-au amuzat impreuna cu ea!

Lidia Buble a fost intr-o sesiune live pe Facebook cu fanii ei, aseara. Cantareata a facut cateva dezvaluiri interesante legate de aspectul ei fizic si relatia cu Razvan. Vezi ce au aflat fanii despre ea, in direct pe Facebook.

Lidia Buble se uita la desene animate in timpul liber

Lidia Buble a marturisit in live-ul sustinut pe Facebook ca adora sa se uite la desene animate. Animatia ei preferata este „Doctorita Plusica”. In plus, vedeta mai spune ca si acum mai colectioneaza papusi Barbie.

In ce zodie s-au nascut cele mai cunoscute vedete din Romania

Antonia este din nou insarcinata!

Cantareata a mai dezvaluit ca numele ei nu este unul de scena, multi utilizatori Facebook fiind curiosi daca scrie si in buletin Lidia Buble. „Numele meu real este Lidia Buble”, le-a raspuns vedeta. Artista a mai spus ca il adora pe Justin Bieber dintre cantaretii internationali: „Stiu ca e in turneu anul asta prin Europa si vreau sa merg sa il vad”.

„Ce avem de mancare?”

In timp ce Lidia incerca sa le raspunda fanilor, la un moment dat se trezeste cu un mesaj chiar de la partenerul ei, Razvan Simion. Acesta a intrebat-o ce au de mancare acasa, iar vedeta a facut o gluma care a fost pe deliciul urmaritorilor ei de pe Facebook: „Vino acasa si o sa vezi daca avem mancare sau nu.

Ce cauti tu pe Facebook, Razvan? Avem un porc de mancare. Hai puiu, te astept acasa, muah”. Porcul cu pricina era o jucarie de plus pe care cantareata a aratat-o la camera fanilor.

Cu-ce-l-a-asteptat-Lidia-Buble-pe-Razvan-la-masa.-Toti-fanii-au-inceput-sa-rada!-1

Vedeta a slabit destul de mult in ultima vreme si a ajuns la 46 de kilograme, fara sa tina vreo dieta drastica. Cat despre secretul parului ei stralucitor si a firelor tari, cantareata nu a ascuns nimic: „Inainte sa imi coafez parul, imi dau cu ulei de cocos de la radacina pana pe varfuri si ii mai fac si niste tratamente in plus. Folosesc mult ulei de argan si de cocos”.

Vedeta a mai spus ca nu are de gand sa isi faca nicio operatie: „Nu vreau sa imi operez nasul pentru ca asa m-a lasat Dumnezeu. Ador foarte tare sa fiu cat mai naturala. Nu am nasul nici mic, nici mare. Din moment ce respir foarte bine cu el, nu vad de ce as face o operatie”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top