Connect with us

Revistateo.ro

Copil surprins in timp ce statea pe podea pe o consola de jocuri video. Adevarul dureros din spatele imaginii

Inedit

Copil surprins in timp ce statea pe podea, pe o consola de jocuri. Adevarul dureros din spatele imaginii

Fotografia cu un copil surprins in timp ce statea pe podea, pe o consola de jocuri video a starnit o serie de reactii pe Internet.

Pana sa afle povestea din spatele fotografiei, in care baietelul apare partial in imagine, comentatorii i-au condamnat pe parinti pentru ca isi invata baiatul cu jocuri video inca de mic. Adevarul din spatele imaginii este, insa, prea dureros.

Copilarie fara joaca nu exista, insa nu toti copiii se pot bucura de toate conditiile pentru a fi fericiti. Tiyo Satrio, un baietel de 11 ani din Penawangan, Indonezia, s-a nascut fara brate si fara picioare. Mama ei nu a stiut niciodata ca baiatul sufera de acest handicap deoarece la ecografie medicii nu au vazut nimic. Cand l-a nascut, a avut parte de un soc.

Medicii i-au spus ca a pierdut copilul. Dupa sapte luni s-a uitat pe podea si…

Fetita care mananca folosindu-si picioarele. Povestea incredibila a lui Sophi Green

Cand Mimi Satrio a intrat in sala de nasteri, asteptand sa vina pe lume al 5-lea copil, era extrem de emotionata. Sarcina a decurs fara probleme, iar doctorii i-au spus la fiecare vizita la ginecolog ca totul decurge normal. Baiatul crestea si trebuia sa invete sa traiasca fara maini si fara picioare. Faptul ca acesta se bucura de copilarie in conditiile date este un motiv de bucurie imens pentru parinti.

Micutul isi foloseste barbia pentru a se putea juca si se taraste prin casa daca vrea sa ajunga dintr-un colt in altul. Baiatul merge la o scoala pentru persoane cu nevoi speciale si a invatat sa scrie tinand creionul in gura.

„Vrea sa profite de viata asa cum l-a dat Dumnezeu”, a declarat mama lui Tiyo pentru presa engleza. Vezi mai jos imaginile dramatice cu un baietel care nu se lasa invins. Atentie! Imaginile va pot afecta emotional!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top