Connect with us

Revistateo.ro

Ecografia unei sarcini a devenit virala pe internet si toata lumea crede ca este vorba de o minune.

Inedit

Ce a aparut in ecografia unei femei insarcinate. Toata lumea a ramas socata

Un control de rutina al unei femei insarcinate s-a transformat intr-o surpriza de proportii. In imagine se observa un crucifix langa bebelus. Toti cei care au vazut aceasta fotografie spun ca este vorba de o minune trimisa de Sus.

Femeia din Statele Unite ale Americii a declarat ca a observat semnul divin abia la o saptamana dupa controlul medical. De bucurie ca si-a vazut bebelusul, femeia si sotul sau au organizat o petrecere. Una dintre invitate a fost cea care a observat crucifixul si toata lumea a ramas socata.

Citeste si: Descoperire socanta la o ecografie

Citeste si: Aceste viitoare mame au ramas socate cand au privit ecografiile bebelusilor

Aley Meley: „Mi-a spus: Tu vezi asta? Si mi-a aratat ceva ce parea a fi Iisus Hristos rastignit pe cruce. Am facut cu telefonul o poza, ca sa putem mari imaginea si erau acolo foarte multe detalii. Ii puteai vedea parul, picioarele incrucisate, totul…”

In scurt timp imaginea a devenit virala pe internet.

Aley Meley: „Mama a postat fotografia pe internet si a primit imediat 50 de comentarii. In plus, oamenii ii cer permisiunea sa o distribuie.”

Femeia a declarat ca mama sa chiar a cumparat un crucifix, pe care l-a asezat in camera bebelusului, care urmeaza sa vina pe lume in curand.

De asemenea, atat ea cat si sotul sau sunt convinsi ca este un semn de la Dumnezeu, care arata ca vor avea un copil sanatos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top