Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 30-31 iulie 2016. Previziuni pentru toate zodiile pentru acest sfarsit de saptamana. Ce zodii au weekendul perfect!

Horoscop

Horoscop de weekend 30 – 31 iulie 2016

Horoscop de weekend 30 – 31 iulie 2016. Afla ce se intampla in acest final de saptamana cu zodia ta! Care sunt nativii care vor avea un weekend perfect?

Berbec

Sambata: Petreci o zi minunata alaturi de cei din familie si te simti incarcat cu energie benefica. Este un moment perfect pentru relaxare si detasare de toate problemele.

Duminica: Trebuie sa te dedici persoanei iubite, pentru a evita o discutie neplacuta care poate evolua intr-o cearta. Evita cuvintele puternice astazi si nu da ultimatumuri.

Taur

Sambata: Accepta ceea ce ti se intampla si nu te mai opune destinului. Astazi trebuie sa te lasi in voia sortii si sa lasi putin garda jos.

Duminica: Ai o ocazie perfecta de a face curatenie in viata ta, mai ales in planul sentimental. In a doua parte a zilei, poti avea o discutie importanta, chiar decisiva pentru ce se va intampla in viitorul apropiat.

Citeste si: Cele mai bune neveste ale zodiacului

Citeste si: Horoscop tiganesc august 2016 – LUNA SUCCESELOR

Gemeni

Sambata: Te simti plin de viata astazi si vrei sa faci ceva prin care sa ii ajuti pe ceilalti. Vrei sa aduci bucurie celorlalti chiar si prin cel mai mic gest.

Duminica: Posibilitatea unei petreceri sau a unei iesiri cu prietenii iti lumineaza ziua. Vrei sa te relaxezi cat mai mult pentru ca stii ca te asteapta o saptamana dificila.

Rac

Sambata: Da frau liber creativitatii si lasa imaginatia sa zboare. Cauta in interiorul tau si vei vedea ca ai un simt artistic mai pronuntat decat ai fi crezut.

Duminica: Ghinioanele din planul sentimental par sa fie azi departe de tine! Cu toate acestea, spre finalul zilei, e posibil ca o veste venita de nicaieri sa te intristeze.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top