Connect with us

Revistateo.ro

Cum te poate imbolnavi masina de spalat. Greseala pe care trebuie s-o eviti

Stil de viata

Cum te poate imbolnavi masina de spalat. Greseala pe care trebuie s-o eviti

Masina de spalat face bine hainelor indepartand alergenii si bacteriile, insa poate fi si o adevarata bomba cu ceas pentru sanatate.

In urma cu doar cateva luni, Daisy Ames, o fetita de doar 9 anisori s-a trezit cu bubite rosii pe picioare acuzand dureri si mancarimi severe. Micuta a fost in agonie mai multe saptamani la rand din cauza masinii de spalat. S-a ales cu eczeme dureroase pe tot corpul pentru ca parintii ei au ignorat anumite lucruri importante pe care trebuia sa le stie despre masina de spalat.

Acestia nu au respectat instructiunile de folosire a masinii de spalat si si-au pus fetita in pericol. Medicii au descoperit pe pielea ei urme de detergent rezidual, alergeni, acarieni si bacterii care au provocat eczeme purulente. Din cauza mancarimilor, fetita nu putea sa se odihneasca in timpul noptii.

Prelungeste viata masinii tale de spalat rufe! Sfaturi utile

Pune o aspirina in masina de spalat. Efectul este grozav

Parintii lui Daisy au primit masina de spalat drept cadou. Cei care au donat masina le-au garantat celor doi ca masina este creata speciala pentru a indeparta alergenii si bacteriile de pe haine, insa pentru ca parintii nu au fost atenti la instructiunile de folosire, fetita lor s-a facut si mai rau in loc sa se vindece (n.r.: Daisy avea probleme cu pielea de mai multa vreme fara ca cineva sa afle ca sunt cauzate de hainele prost spalate si de masinaria infectata).

masina de spalat-1

Ce trebuie sa faci cu masina de spalat ca sa eviti o astfel de drama

In primul rand, asigura-te ca o masina nu e inabusita de calcar. Apoi, trebuie sa speli hainele tot timpul la 60 de grade si sa le lasi 3 ore la rotire. Mai mult, nu iti incarca masina cu prea multe rufe (uita-te pe manualul primit de la magazin unde se specifica numarul de kilograme suportat). Nu uita sa cureti des filtrele masinii. Poti folosi pentru asta lamaie sau otet daca nu iti permiti produse dezinfectante costisitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top