Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Iman Abdulmajid, vaduva lui David Bowie, ii pacaleste pe toti cu varsta sa. Ce scrie in buletin

Inedit

FOTO. Iman Abdulmajid, vaduva lui David Bowie, ii pacaleste pe toti cu varsta ei. Ce scrie in buletin

Iman Abdulmajid, cunoscuta in presa internationala drept vaduva lui David Bowie, reuseste sa sfideze natura aratand intr-un mod incredibil la varsta de 61 de ani.

Fotomodelele imbatranesc frumos. Nu se stie daca doar alimentatia le ajuta sau faptul ca toata viata stau departe de o serie de restrictii. Supermodelul devine un ambalaj facut pentru a vinde.

Iman Abdulmajid, una din cele mai exotice modele feminine din lume, s-a nascut in Mogadishu, Somalia, pe 25 iulie 1955. La varsta de 61 de ani, femeia care a fost casatorita cu renumitul cantaret David Bowie (n.r.: decedat pe 10 ianuarie 2016), arata ca la 20.

Nimeni nu poate sa creada ce varsta are aceasta femeie. ARATA FABULOS!

Ghici ce varsta are aceasta femeie! Vezi CE MANANCA!

Nu se cunosc foarte bine secretele mentinerii frumusetii sale pana la o varsta atat de inaintata, dar cert este ca activitatea depusa in zeci de ani de cariera au contribuit la mascarea ridurilor si la pastrarea tenului catifelat. Iman a facut furori pe marile pasarele intre anii 1970 si 1980, redefinind standardele de frumusete impuse in lumea modelling-ului.

FOTO. Iman Abdulmajid, vaduva lui David Bowie, ii pacaleste pe toti cu varsta sa. Ce scrie in buletin-1

Astazi, somaliana este un adevarat icon al modei si o femeie de afaceri de invidiat. Fostul manechin detine o firma de produse cosmetice pentru femeile mulatre si creeaza haine de colectie.

FOTO. Iman Abdulmajid, vaduva lui David Bowie, ii pacaleste pe toti cu varsta sa. Ce scrie in buletin-2

Iman l-a cunoscut pe David Bowie in anul 1990 la o serata. „Eu nu mi-am dorit niciodata sa am de-a face cu o vedeta rock”, declara somaliana in 2011, scrie CNN. „David m-a facut sa imi schimb parerea despre rockeri. M-a cucerit”, a mai adaugat modelul.

Frumoasa vedeta s-a casatorit cu David Bowie in anul 1992 in Toscana. El purta un frac, iar ea defila la propria nunta cu o rochie cu spatele dezgolit. Povestea lor de iubire a fost urmarita de jurnalisti in cei 24 de ani de casnicie, iar de cand a murit artistul, Iman nu a mai dorit sa se cupleze cu nimeni.

Din casnicia lor s-a nascut Alexandria Zahra Jones (2000), cunoscuta ca Lexi, care e astazi o domnisoara in toata regula.

FOTO. Iman Abdulmajid, vaduva lui David Bowie, ii pacaleste pe toti cu varsta sa. Ce scrie in buletin-3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top