Connect with us

Revistateo.ro

Varsatorul primeste o lovitura dura de la viata. Citeste sfatul zilei de 2 august 2016

Sfatul zilei

Varsatorul primeste o lovitura dura de la viata. Citeste sfatul zilei de 2 august 2016

Varsatorul trebuie sa isi regandeasca din nou toate planurile. Afla ce se intampla cu fiecare zodie din sfatul zilei de 2 august 2016.

ZODIA ZILEI: VARSATOR

Daca ai avut impresia ca visele tale se vor implini doar pentru ca ai asteptat momentul oportun, te inseli. Se pare ca nu ai facut destule eforturi pentru a te vedea la destinatie. Nu te panica! Incearca sa muncesti mai mult. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZZLEI PENTRU BERBEC

Daca vrei ca ziua ta sa fie una de vis, inconjoara-te de oameni frumosi. Indeparteaza-te de pesimisti si de clevetitori. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Faptul ca reusesti sa iti pastrezi calmul in conditii de stres e laudabil. Poate ii inveti si pe prietenii tai cum sa procedeze cand le vine sa se urce pe pereti. Numarul norocos al zilei: 8.

Horoscop Minerva 31 iulie – 6 august 2016 – Uranus retrograd aduce schimbari imprevizibile

Horoscop Mihai Voropchievici august 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Traiesti o zi fara de seaman. Parca totul capata sens si orice ai face reuseste sa te multumeasca cum rar iti este dat. Continua sa ai acest aer pozitiv. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te incearca niste emotii cumplite si asta din cauza faptului ca nu comunici cum trebuie cu cei din jur. Fii sincer, oricare ar fi consecintele. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti amintesti cat de entuziasmat erai cand planificai calatoria la care te inhami azi? Ce s-a intamplat de nu mai vrei sa mergi? Lasa fricile deoparte si bucura-te de aceasta perioada splendida. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top